Savaria Autóház Hírek

Aktuális híreink

  1. Hírek
  2. Teljesen új formavilágot villantott a Volkswagen
2024.04.23.
Újdonság a Volkswagentől

Teljesen új formavilágot villantott a Volkswagen

...az idei Pekingi Autószalonon

new shape

    Az autóról egyelőre egy sziluettet tett közzé a márka, a képek alapján az eddigi Volkswagenektől, azon belül az ID sorozattól gyökeresen eltérő formatervre lehet számítani.
    Egyelőre annyit tudni, hogy a modell kimondottan Kínának készült, de a felirat alapján arra lehet következtetni, hogy a márka későbbi modelljeinek design-nyelvezetének előfutára lehet a koncepció. Az autó övvonal alatti ré-szét sötétség fedi, így a karosszériatípusra is csak tippelni lehet: inkább egy kompaktot, esetleg a Cupra Formen-torhoz hasonló lapos SUV-t rejthet a kép.

    A koncepcióért Andreas Mindt, a Volkswagen design-főnöke felelős, ő a Bentley-től érkezett vissza az anyacég élére 2023 januárjában, az első generációs Tiguan és a hetes Golf köthető a nevéhez. Hogy mennyire fogja meg-újítani az ID sorozat puha, kissé jellegtelen formavilágát, napokon belül kiderül, a Pekingi Autószalon április 25-én startol.

Bejelentkezés a hírlevélhez

Hírlevelünkkel rendszeresen információkat kap autókereskedésünkről és exkluzív ajánlatainkról.

A megadott adatok hibásak. Próbálkozzon újra.

Kérjük, válasszon megszólítást!

Sajnos a hírlevél regisztrációval kapcsolatosan probléma merült fel. Kérjük, próbálkozzon újra később.

checkbox_default

Köszönjük!

Sikeresen feliratkozott hírlevelünkre.

Küldünk Önnek egy levelet, amely tartalmaz egy megerősítő hivatkozást, melyet el kell fogadnia a regisztráció véglegesítéséhez.