Savaria Autóház Hírek

Aktuális híreink

  1. Hírek
  2. Tetősátor jutott a VW vezérének
2023.07.18.
Újdonság a Volkswagentől

Tetősátor jutott a VW vezérének

... LeMansban

lemans2024

    Oliver Blume a Porsche alkalmazottaknak fenntartott kempingben éjszakázott a LeMans-i 24 órás ideje alatt – egy Porsche 911-esre szerelt tetősátorban.

    Tavaly jelentette be a Porsche, hogy a gyári kiegészítők között már tetősátrakat is kínál – ezekre alapozva külön túrákat is szervez –, idén egy ilyen volt az otthona Oliver Blume-nak, a márka és a Volkswagen kon-szern vezérének a LeMans-i 24 órás verseny ideje alatt. Egészen pontosan a Porsche gyár által évek óta bérelt kempingben éjszakázott a cégvezér.

    A Circuit de la Sarthe versenypályán belül, a legjobb helyen lévő kempingben 200 alkalmazott járművének jut hely – idén, a márka 75. és a verseny 100. évfordulójának évében 1200 jelentkező közül sorsolták ki a szerencsés résztvevőket. A klasszikus kempingbusztól kezdve a legújabb Porsche modellekig jelentek meg a kempingben, ahol már egy telepített, fekete színű Porsche 911 Turbo foglalt el egy sarkot – ez volt Oliver Blume otthona a hétvégén. Az 55 éves üzletember feleségével együtt lakott a tetősátorban, aki a kötelező megjelenéseken felül a Porsche-kemping lehető legtöbb szolgáltatását kihasználta, a közös reggelitől kezd-ve a koncertekig, és természetesen ott volt, amikor a gyári pilóták – André Lotterer, Dane Cameron és Nick Tandy -, illetve Mark Weeber márkanagykövet látogatást tett az alkalmazottaknál.

Bejelentkezés a hírlevélhez

Hírlevelünkkel rendszeresen információkat kap autókereskedésünkről és exkluzív ajánlatainkról.

A megadott adatok hibásak. Próbálkozzon újra.

Kérjük, válasszon megszólítást!

Sajnos a hírlevél regisztrációval kapcsolatosan probléma merült fel. Kérjük, próbálkozzon újra később.

checkbox_default

Köszönjük!

Sikeresen feliratkozott hírlevelünkre.

Küldünk Önnek egy levelet, amely tartalmaz egy megerősítő hivatkozást, melyet el kell fogadnia a regisztráció véglegesítéséhez.