Savaria Autóház Hírek

Aktuális híreink

  1. Hírek
  2. Új családi szedánt mutat be a VW
2023.06.11.
Újdonság a Volkswagentől

Új családi szedánt mutat be a VW

Készít még megfizethető népautót a Volkswagen

lavidaxr

    A megfizethető négyajtós a Polo távoli rokona, családi autónak is bőven elég tágas.
    Miközben Európában manapság a szabadidő-autók felé billen a Volkswagen kínálata is, a világ más részein még mindig kínálnak hagyományos szedánokat. Ilyen az új Lavida XR is, amelyet épp most mutatnak be Kínában. Az újdonságot a SAIC-Volkswagen gyártja majd, és a Latin-Amerikában forgalmazott Lavida, illetve az Indiában gyártott Skoda Slavia egy változata. A műszaki alapjait az MQB A0-IN jelzésű platform adja, a karosszéria stílus-jegyeiben pedig erősen emlékeztet az Európában is kapható VW Polóra, csak a hűtőmaszk jellege, és persze a far-rész kialakítása más.
    A Lavida XR a maga 4,56 méteres hosszával és 2,65 méteres tengelytávjával kicsinek nem igazán mondható, és a 498 literes csomagtartó is tekintélyesnek tűnik. Motorból egyféle lesz, 1,5 literes, 110 lóerős négyhengeres szí-vómotor, amelyet hatfokozatú automata váltóval párosítanak. Ráadásul nem is lesz túl drága: 100 ezer jüan, azaz 4,8 millió forint alatti összegért kerül piacra Kínában, így a helyi gyártmányokkal is versenyképes lehet.

Bejelentkezés a hírlevélhez

Hírlevelünkkel rendszeresen információkat kap autókereskedésünkről és exkluzív ajánlatainkról.

A megadott adatok hibásak. Próbálkozzon újra.

Kérjük, válasszon megszólítást!

Sajnos a hírlevél regisztrációval kapcsolatosan probléma merült fel. Kérjük, próbálkozzon újra később.

checkbox_default

Köszönjük!

Sikeresen feliratkozott hírlevelünkre.

Küldünk Önnek egy levelet, amely tartalmaz egy megerősítő hivatkozást, melyet el kell fogadnia a regisztráció véglegesítéséhez.