Savaria Autóház Hírek

Aktuális híreink

  1. Hírek
  2. Új szedán Passatot szeretnél?
2024.04.21.
Újdonság a Volkswagentől

Új szedán Passatot szeretnél?

Sajnos Kínáig kell utaznod érte...

PassatSedKína

A Volkswagen Passatból Európában már csak kombi maradt, de Kínában még szedánt is értékesítenek "Passat Pro" néven.

    Ismerős vonalak a frontrészen: a hasonlóság nem a véletlen műve...Tavaly már a Volksawgen Passat a 9. gene-rációja mutatkozott be Európéban, azonban most először szedán kivitel nélkül, kizárólag kombiként. Akkor attól volt hangos a média, hogy ebből a nemzedékből egyáltalán nem készül kombi. A Kínából kiszivárgott fotók alap-ján úgy tűnik, csupán Európa kénytelen nélkülözni az új modell lépcsőshátú verzióját, hiszen a népköztársaságban "Passat Pro" néven kezdik hamarosan forgalmazni. Ráadásul Kínában még a Magotan is jelen van a piacon. A Passat Pro esetében azonban még több a közös vonás, a frontrész szinte egy az egyben megegyezik, de a fény-szórók is ismerősek lehetnek az európai modellekről.
    Jellemzői : 5,01 méter hosszú, 1,85 méter széles, a magassága pedig 1,49 méter. Az (európai) kombihoz képest 89 milliméterrel hosszabb.

    Motorfronton egyetlen villanyosított hajtásláncot sem kínálnak. A belépő szintet az 1,5 literes, négyhengeres benzinmotor jelenti 158 lóerős teljesítménnyel, míg a csúcsmodell egy 2,0 literes benzines erőforrást kap 217 lóe-rővel. A forgalmazás a harmadik negyedévben kezdődhet, de kizárólag a kínai piacra fogják gyártani, így Európába hivatalos úton valószínűleg nem kerül egyetlen példány sem.

Bejelentkezés a hírlevélhez

Hírlevelünkkel rendszeresen információkat kap autókereskedésünkről és exkluzív ajánlatainkról.

A megadott adatok hibásak. Próbálkozzon újra.

Kérjük, válasszon megszólítást!

Sajnos a hírlevél regisztrációval kapcsolatosan probléma merült fel. Kérjük, próbálkozzon újra később.

checkbox_default

Köszönjük!

Sikeresen feliratkozott hírlevelünkre.

Küldünk Önnek egy levelet, amely tartalmaz egy megerősítő hivatkozást, melyet el kell fogadnia a regisztráció véglegesítéséhez.