Savaria Autóház Hírek

Aktuális híreink

  1. Hírek
  2. Úton már a következő generációs Volkswagen kezelőrendszer
2022.07.29.
Újdonság a Volkswagenről

Úton már a következő generációs Volkswagen kezelőrendszer

2025-től ez kerül a VW elektromos modelljeibe

NewSW25

    Hein Schafer, az amerikai Volkswagen termékstratégiáért felelős igazgatója adott egy interjút a Car-Buzz számára, amiben számos egyéb téma mellett az autók szórakoztató elektronikai része is előke-rült.
    A Volkswagen a saját ügyfeleitől és a JD Power felméréséből tudja, hogy az amerikai felhasználók jellemzően szeretik a fizikai hangerő- és klímaállító gombokat és tekerőket, de európai gyártóként egyéb piacok alapján is mérlegelniük kell. Első és legfontosabb feladatuknak azt tartják, hogy az érin-tőképernyős-csúszkás világban a lehető legkényelmesebb megoldást találják meg, viszont elképzel-hető, hogy az amerikai piacon több fizikai gombbal szerelt autó kerül forgalomba.

    Schafer szerint az új rendszerekkel nem feltétlenül az érintőképernyő a baj, mivel már a mostani szoftverfrissítésekkel is jelentősen javult a helyzet, de dolgoznak egy nagyobb frissítésen  és kiemelte a márkakereskedők fontosságát is: szerintük egy jó kereskedő, ha az autó átadásakor megtanítja a rendszerek kezelését, sokkal kevésbé lesz frusztráló és idegen az élmény.

    Azt is megtudtuk, hogy 2025 környékén lehet várni a következő generációs Volkswagen kezelőrend-szert, itt a megjelenések várhatóan teljesen meg fognak változni, nem zárható ki egy Apple CarPlay integráció, illetve az Android Automotive-val való együttműködés sem.

Bejelentkezés a hírlevélhez

Hírlevelünkkel rendszeresen információkat kap autókereskedésünkről és exkluzív ajánlatainkról.

A megadott adatok hibásak. Próbálkozzon újra.

Kérjük, válasszon megszólítást!

Sajnos a hírlevél regisztrációval kapcsolatosan probléma merült fel. Kérjük, próbálkozzon újra később.

checkbox_default

Köszönjük!

Sikeresen feliratkozott hírlevelünkre.

Küldünk Önnek egy levelet, amely tartalmaz egy megerősítő hivatkozást, melyet el kell fogadnia a regisztráció véglegesítéséhez.