Savaria Autóház Hírek

Aktuális híreink

  1. Hírek
  2. Volkswagen ID.3 Pro S - 4 személyre
2024.04.18.
Újdonság a Volkswagentől

Volkswagen ID.3 Pro S - 4 személyre

Kevesebb, de több

id3s

    Az ID.3 már 2019 óta van velünk, ez a mostani frissített változat a z egyel kevesebb ülés ellenére határozottan több. Az ID.3-ban rengeteg bátor ötlet valósult meg,  ezért érthtő, miért választotta sok vevő pont ezt a Volkswa-gen kínálatából. 2023 tavasza óta pedig még tisztább, hogy miért is tetszik ez sokaknak.

    Az ID.3 Prime belépőmodell, ami a minden verzióra vonatkozó jelentős kedvezménnyel 150 kW-os, vagyis 204 lóerős teljesítménnyel rendelkezik, mint a drágább Pro, a Prime S és a Pro S.

    A hátsókerék-hajtás 310 Nm csúcsnyomatékkal barátságos menetdinamikát kölcsönöz az elektromos Volkswa-gennek. A Pro S esetében a megtehető táv a legtöbb esetben ötszáz kilométer felett alakul.

    A kompakt villany-VW fogyasztása lehet, hogy nem számít már rekordnak, de ezekkel az arányokkal igazán élhe-tő a teljesítmény a menettulajdonságok élvezete mellett. Támogatja a DC töltést 125 kW-ig, míg az AC maximális tempója 11 kW.

    A 2023-as frissítés átrajzolt lökhárítókat és minőségibb utasteret hozott magával, valamint az itthon 120 ezer FT-os extrának számító sötét olíva metál fényezést a fekete tetővel. Ott vannak még az ezen a szinten már alap-áras 7,5Jx20-as, mellesleg "Sanya" fantázianevű felnik is.

    Az ajtók mögött az ötajtós kompakt kabinja is sokkal vidámabb hely lett. Az A-oszlopba épített üvegtáblák to-vábbra is zseniális húzásnak érződnek egy ekkora autóban, a szövetkárpit pedig passzol az ID.3 kellően minima-lista hangulatához.

    Ez egy divatos, vonalvezetésében bátor, hajtásláncát tekintve pedig hatékony elektromos autó, amit jó vezetni.

A felfrissített ID.3 egy jó villanyautó, mely ügyesen és élménydúsan, remek futóművel és prémium kényelemben hozza ki a legtöbbet a 77 kWh-s akkumulátorból.


Bejelentkezés a hírlevélhez

Hírlevelünkkel rendszeresen információkat kap autókereskedésünkről és exkluzív ajánlatainkról.

A megadott adatok hibásak. Próbálkozzon újra.

Kérjük, válasszon megszólítást!

Sajnos a hírlevél regisztrációval kapcsolatosan probléma merült fel. Kérjük, próbálkozzon újra később.

checkbox_default

Köszönjük!

Sikeresen feliratkozott hírlevelünkre.

Küldünk Önnek egy levelet, amely tartalmaz egy megerősítő hivatkozást, melyet el kell fogadnia a regisztráció véglegesítéséhez.