Savaria Autóház Hírek

Aktuális híreink

  1. Hírek
  2. Volkswagen ID.5 GTX XCite
2022.09.17.
Újdonság a Volkswagentól

Volkswagen ID.5 GTX XCite

Gyakornokok által épített cross-coupé mutatkozott be az elektromos autók rajongói fesztiválján Svájcban

ID.XCite

    A Volkswagennél nagy hagyománya van annak, hogy gyakornokok egyedi autókat építenek. A kezdő szakembe-rek általában a Golf GTI és R hot hatch modelleket veszik célba, amelyeket általában az ausztriai Wörther-See partján megrendezett GTI rajongói fesztiválon mutatnak be.

    A legújabb diákmunka a Volkswagen ID.5 GTX Xcite, egy elektromos autó, amely a sorozatgyártású összkerék-hajtású cross-coupén alapult. A projekten egy 14 fős csapat dolgozott egy éven keresztül.
    Az újdonság különleges fényezést kap, amely a Lamborghini palettájáról lett kölcsönvéve, emellett egyedi 22 collos kovácsolt kerekeket, szélesebb küszöböket, alternatív kerékjárati íveket és sárvédőket, csökkentett hasma-gasságot és sötétített logókat, amelyek számos más sötét betéttel kombinálnak a karosszérián.

    A belteret alcantara és vegán bőr borítással látták el és egy 2000 wattos hangszórórendszert is tartalmaz tucat-nyi erősítővel. Végül egy elektromos gördeszka is került a csomagtartóba.

    A Volkswagen ID.5 GTX Xcite-ot egy svájci rendezvényen mutatták be, amely egész Európából vonzza az elekt-romos autók rajongóit. Ott a gyártó egy másik projektet is bemutatott - a terepjáró ID. Xtreme-et, mely az ID.4 alap-jaira készült. A vállalat reméli, hogy az ilyen találkozók idővel olyan népszerűvé válnak, mint a GTI rajongói feszti-vál.


Bejelentkezés a hírlevélhez

Hírlevelünkkel rendszeresen információkat kap autókereskedésünkről és exkluzív ajánlatainkról.

A megadott adatok hibásak. Próbálkozzon újra.

Kérjük, válasszon megszólítást!

Sajnos a hírlevél regisztrációval kapcsolatosan probléma merült fel. Kérjük, próbálkozzon újra később.

checkbox_default

Köszönjük!

Sikeresen feliratkozott hírlevelünkre.

Küldünk Önnek egy levelet, amely tartalmaz egy megerősítő hivatkozást, melyet el kell fogadnia a regisztráció véglegesítéséhez.