Savaria Autóház Hírek

Aktuális híreink

  1. Hírek
  2. Volkswagen T7 Multivan Plug-In-Hybrid - közelebbről
2022.08.15.
Újdonság a Volkswagenről

Volkswagen T7 Multivan Plug-In-Hybrid - közelebbről

Végleg szétváltak a "melós" Transporter és az üzleti, ill. családi felhasználásra szánt Multivan útjai

T=PlugIn

    A VW ugyan nem mondott le a konstrukcióhoz leginkább passzoló dízelről, de a más modellekből már ismert, 1.4 TSI motorra épülő konnektoros hibrid hajtású is rendelhető az új Multivanhoz.t. A  tesztprogram során jól vizsgázott a rendszer, ugyanis azokat talán a dízelnél is jobban kiszolgálja, akik rendszeresen járnak városban. A WLTP szerint 50 km-es, a valóságban is reprodukálható, tisztán elektromos hatótáv rutinfeladatok elvégzését károsanyag-kibocsátás nélkül lehetővé teszi. A villany-motor maximális, 116 lóerős (tartósan 75 LE) teljesítménye elegendő a több mint 2,2 tonnás Multivan mozgatásához, különösen városi körülmények között. Amikor viszont utazásra kerül a sor, a 150 lóe-rős turbós benzines szolgálatba helyezi magát és elektromos rásegítéssel, országúton, autópályán is megfelelő lendülettel hajtja a Multivant.
   

    A beltér is tartogat praktikus részleteket: a sínen csúsztatható multifunkciós elemet akár az 1., akár a 2. sorban is lehet használni, asztalt azonban csak hátul lehet belőle kihajtogatni. Evéshez a felhajt-ható tálca is megfelel, sőt, akár a 3. sor középső ülésének támláját is lehet használni. A 469 literes csomagtartóban a kábeleknek is kell helyet találni. Ha kevesebb utast, de több csomagot vinnénk ma-gunkkal, a kartámaszok kivétele után a 2. sorban 3 ülést is elhelyezhetünk. Ha kell, egy ember is elég a művelethez

    Már a rendelésnél érdemes ismerni az igényeket, hiszen háromféle 6 és kétféle 7 személyes elren-dezés közül választhatunk, és a kétféle hátsó túlnyúlást még nem is vettük figyelembe. A hangulatos belteret feldobja a dupla panorámatető. Az utastér nem csak ergonomikus, hanem praktikus is, igaz, a nyitott vagy fedett tárolórekeszek döntő többsége elöl van, viszont bőven akad belőlük, és nagyban hozzájárulnak a T7-es mindennapi használhatóságához.

Bejelentkezés a hírlevélhez

Hírlevelünkkel rendszeresen információkat kap autókereskedésünkről és exkluzív ajánlatainkról.

A megadott adatok hibásak. Próbálkozzon újra.

Kérjük, válasszon megszólítást!

Sajnos a hírlevél regisztrációval kapcsolatosan probléma merült fel. Kérjük, próbálkozzon újra később.

checkbox_default

Köszönjük!

Sikeresen feliratkozott hírlevelünkre.

Küldünk Önnek egy levelet, amely tartalmaz egy megerősítő hivatkozást, melyet el kell fogadnia a regisztráció véglegesítéséhez.