Savaria Autóház Hírek

Aktuális híreink

  1. Hírek
  2. 550 lóerős villanyszedánt mutatott a Volkswagen
2023.09.09.
Újdonság a Volkswagentől

550 lóerős villanyszedánt mutatott a Volkswagen

A Volkswagen nemrég mutatta be a Passat elektromos párját/utódját/ megfelelőjét, az ID.7-et, amelyből egy sportváltozatot állítanak ki a Svájcban tartott ID. Drivers Club találkozóján.

id7gtx

    Gombnyomásra sötétedő tető, 700 kilométeres hatótáv, masszázsülés, vagy elektromos állítású légbefúvó: ne-ked melyik a kedvenced?
    Az ID márkacsaládért felelős marketingvezető, Maria Soni Reissfelder szerint kihozták a maximumot a MEB-platformból: komoly teljesítménnyel ötvözték az elegáns szedán vonásait. Elöl-hátul újak a karbonból készült lök-hárítók, piros csík emlékeztet a GTI-kre, de egy látványos spojlert és karbon kagylóüléseket is kapott az autó. 60 milliméterrel csökkentették a hasmagasságot, a rugókat is keményebbre cserélték, a 20 colos felnikre pedig 265-ös Michelin Cup 2 R-eket tettek. Az ID.X Performance-t hátul állandómágneses szinkron-, elöl pedig aszinkron vil-lanymotor hajtja, összteljesítményük 550 lóerő, a nyomatékelosztást és a záródó hátsó diffit pedig a Vehicle Dyna-mics Manager rendszer vezérli.

    Az autó ebben a formában biztos nem kerül utcára, csak egy show-autónak szánta a Volkswagen, de a jövőben akár valamilyen sportosabb változat is készülhet az ID.7-ből.

Bejelentkezés a hírlevélhez

Hírlevelünkkel rendszeresen információkat kap autókereskedésünkről és exkluzív ajánlatainkról.

A megadott adatok hibásak. Próbálkozzon újra.

Kérjük, válasszon megszólítást!

Sajnos a hírlevél regisztrációval kapcsolatosan probléma merült fel. Kérjük, próbálkozzon újra később.

checkbox_default

Köszönjük!

Sikeresen feliratkozott hírlevelünkre.

Küldünk Önnek egy levelet, amely tartalmaz egy megerősítő hivatkozást, melyet el kell fogadnia a regisztráció véglegesítéséhez.