Savaria Autóház Hírek

Aktuális híreink

  1. Hírek
  2. 72 vadonatúj járművet kapott a Katasztrófavédelem
2023.12.31.
Újdonság a Volkswagentől

72 vadonatúj járművet kapott a Katasztrófavédelem

...köztük 23 db Amarok-ot

kvédamarokok

   11 milliárd forint értékben 37 tűzoltófecskendő, 23 drónszállító terepjáró, 12 árvízvédelmi hajó és hajószállító utánfutó segíti a továbbiakban a BM Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság munkáját.

    Három projekt révén 72 új jármű, köztük 37 tűzoltógépjármű-fecskendő, 23 drónszállító terepjáró, 12 árvízvédel-mi hajó és hajószállító utánfutó, az ezekhez tartozó modern felszerelések és új tűzoltóeszközök segítik a további-akban a beavatkozó állomány és az önkéntesek munkáját.

    A járműveket ünnepélyes keretek között vehették át december 15-én a főigazgatóság székházában a megyei igazgatóságok és önkéntes szervezetek vezetői.

    Az új eszközök átadásán elhangzott:a járművek mellett azt az informatikai fejlesztést is méltatta, amely komp-lex kockázatelemzésre és értékelésre alkalmas. Az új kihívások között említést érdemelnek új veszélyforrások is, egyebek között a technológia fejlődésével együtt járó kockázatok, pl. az elektromos autók okozta veszélyforrások, amelyet a katasztrófavédelem az úgynevezett e-oltólándzsák segítségével immár uralni tud.

    Két komplex tűzoltógépjármű-fecskendő és egy Volkswagen Amarok pickup indítókulcsát vette át tizenhét me-gyei igazgatóság vezetője. Egy komplex tűzoltógépjármű-fecskendő és egy Amarok további három igazgatóság-hoz került. Két Amarokot kapott a Gazdasági Ellátó Központ, egyet pedig a Katasztrófavédelmi Oktatási Központ.

Két-két árvízvédelmi mentőhajó és hajószállító utánfutó került a Budapesti Önkéntes Mentőszervezethez, a Felső-Tiszavidéki Búvár és Mentő Egyesülethez és a Szegedi Vízimentő és Tűzoltó Szakszolgálathoz.

    Egy árvízvédelmi mentőhajó és hajószállító utánfutó indítókulcsát vette át az Ásványrárói Önkéntes Tűzoltó és Polgárőr Egyesület, a Hédervár Tűzoltó Egyesület, a Jász Búváregyesület, a Komáromi Önkéntes Tűzoltó Egyesü-let, a Tiszafüred Városi Polgárőrség és a Pannon Mentőkutyás Alapítvány Pest Megyei Kutató-mentőszolgálat ve-zetője.

Bejelentkezés a hírlevélhez

Hírlevelünkkel rendszeresen információkat kap autókereskedésünkről és exkluzív ajánlatainkról.

A megadott adatok hibásak. Próbálkozzon újra.

Kérjük, válasszon megszólítást!

Sajnos a hírlevél regisztrációval kapcsolatosan probléma merült fel. Kérjük, próbálkozzon újra később.

checkbox_default

Köszönjük!

Sikeresen feliratkozott hírlevelünkre.

Küldünk Önnek egy levelet, amely tartalmaz egy megerősítő hivatkozást, melyet el kell fogadnia a regisztráció véglegesítéséhez.