Savaria Autóház Hírek

Aktuális híreink

  1. Hírek
  2. A jelek szerint mégsem lesz közös modellje a VW-nek és a Renaultnak
2024.05.23.
Újdonság a Volkswagentől

A jelek szerint mégsem lesz közös modellje a VW-nek és a Renaultnak

Több forrás szerint is berekedtek a tárgyalások a két gyártó között

norenVW

    Március elején derült ki, hogy a Volkswagen és a Renault leült tárgyalni egy közösen fejlesztett kicsi, olcsó elekt-romos autó tervezése kapcsán. Erről a hónap elején a francia gyártó vezérigazgatója még úgy beszélt, hogy jól ha-ladnak a tárgyalások, de a VW eközben több vasat is tartott a tűzben. Viszont a ANE információ szerint a két gyár-tó közös projektje mégsem fog megszületni.

    Ez az egyik forrás szerint a Volkswagen miatt alakult így, ugyanis mégis amellett döntöttek, hogy egyedül fej-lesztenek ki egy kicsi, olcsó villanyautót. Egy másik forrás viszont azt mondja, hogy a két cég egyszerűen nem tu-dott megegyezni, így a tárgyalások abbamaradtak.

    Korábbi nyilatkozatok alapján a Renault-t kevésbé érinti, ugyanis a Twingo 2026-os érkezése már eldöntött tény.. A VW ID.1-jára ez már nem mondható el. A német gyártó korábban még arról beszélt, hogy nyitott együttműködni más gyártóval és tárgyal is másokkal, de nem nevezte meg, hogy kikkel...


Bejelentkezés a hírlevélhez

Hírlevelünkkel rendszeresen információkat kap autókereskedésünkről és exkluzív ajánlatainkról.

A megadott adatok hibásak. Próbálkozzon újra.

Kérjük, válasszon megszólítást!

Sajnos a hírlevél regisztrációval kapcsolatosan probléma merült fel. Kérjük, próbálkozzon újra később.

checkbox_default

Köszönjük!

Sikeresen feliratkozott hírlevelünkre.

Küldünk Önnek egy levelet, amely tartalmaz egy megerősítő hivatkozást, melyet el kell fogadnia a regisztráció véglegesítéséhez.