Újdonság a Volkswagenről
2021.03.11.

A Volkswagen felgyorsítja szoftverorientált mobilitási szolgáltatóvá alakulását

Felgyorsítja szoftverorientált mobilitási szolgáltatóvá alakulását a Volkswagen. A most bemutatott ACCELERATE stratégiával a vállalat ideje-korán és következetesenigazodik a járműipar mélyreható változásaihoz. Így ahogyan a Volkswagen eltökéltenutat mutatott a globális elektromos offen-zívájával, ugyanúgy gyorsítja most fel avállalat a többi nagy jövőtémát is: a szoftver járműbe történő integrációja és a digitális ügyfélélmény fontos és alapvető kompetenciává válik.
NewStrat

Az adatalapú üzleti modellekkel a Volkswagen új ügyfélcsoportokat kíván megszólítani és to-vábbi bevételi forrásokat teremt. Ezenkívül a Volkswagen még ebben az évtizedben sokaknak elérhetővé teszi az önvezető járműveket. „Az e-mobilitás csak a kezdetet jelentette, az iparági
igazi áttörés még előttünk áll. „Az ACCELERATE segítségével fokozzuk a tempónkat a digitális jövő irányába” – mondta Ralf Brandstätter, a Volkswagen Személyautók márka igazgatótaná-csának elnöke. „A Volkswagen márkát az elkövetkező években minden eddiginél nagyobb mér-tékben átalakítjuk.