Savaria Autóház Hírek

Aktuális híreink

  1. Hírek
  2. A Volkswagen már dolgozik a holografikus kijelzőn
2024.02.18.
Újdonság a Volkswagentől

A Volkswagen már dolgozik a holografikus kijelzőn

Az innovatív megjelenítési koncepcióra azért még egy kicsit várni kell...

holograpcdash

    A VW Csoport kisebbségi részesedést szerzett a holografikus kijelzőtechnológiára szakosodott SeeReal Tech-nologies vállalatban. A lépés lehetővé teszi a német autógyártó számára, hogy továbbfejlessze az autók kijelzői-ben használható 3D-s képeket.
    A számítástechnika teljesítményének növekedésével a kijelzőtechnológiák évről évre javulnak, az autógyártók innovatív új interfészekkel kísérleteznek, hogy biztonságosabbá és egyszerűbbé tegyék a jármű működtetését.

    A műszerfalért folytatott küzdelem lehetővé teszi az autógyártók számára, hogy megkülönböztessék magukat egy olyan területen, ahol kézzelfogható és közvetlen élményt nyújthatnak a járművezetők és az utasok számára egyaránt. Ahogy az autók egyre nagyobb fokú automatizáltságot érnek el, a járművezetők és az utasok valószínű-leg több időt töltenek majd az infotainmenttel kapcsolatos fedélzeti funkciók használatával.
    A VW és a SeeReal már 2018 vége óta együttműködnek, most pedig elmondták, hogy továbbfejlesztik a holo-gramok, azaz a vezető látóterében bárhol elhelyezhető virtuális képek használatát.

    A VW teljesen elektromos ID.3 modellje, amelyet világpremierként a szeptemberi Frankfurti Autószalonon mu-tatnak be, már a vezető látómezejébe vetített információkkal rendelkezik majd. Ezek az információk egy kiterjesz--tett valóságot megjelenítő head-up display segítségével közvetlenül a vezető környezetéhez kapcsolódnak majd.

    A VW szerint azonban a jövőben a 3D-s prezentációk valószínűleg zökkenőmentesen beleolvadnak majd a kör-nyezetbe. Ez innovatív megjelenítési koncepciókat tesz majd lehetővé, mondta az autógyártó.

Bejelentkezés a hírlevélhez

Hírlevelünkkel rendszeresen információkat kap autókereskedésünkről és exkluzív ajánlatainkról.

A megadott adatok hibásak. Próbálkozzon újra.

Kérjük, válasszon megszólítást!

Sajnos a hírlevél regisztrációval kapcsolatosan probléma merült fel. Kérjük, próbálkozzon újra később.

checkbox_default

Köszönjük!

Sikeresen feliratkozott hírlevelünkre.

Küldünk Önnek egy levelet, amely tartalmaz egy megerősítő hivatkozást, melyet el kell fogadnia a regisztráció véglegesítéséhez.