Savaria Autóház Hírek

Aktuális híreink

  1. Hírek
  2. A VW új automatizált vezetési funkciókat villant
2024.03.22.
Újdonság a Volkswagentől

A VW új automatizált vezetési funkciókat villant

Sorozatgyártásban a Volkswagen Mobileye

mobileye

    A Volkswagen új automatizált vezetési technológiákat hoz a sorozatgyártásba, mivel elmélyíti partnerségét a Mobileye-jal az autóipari vezetési technológiák terén - közölte Európa legnagyobb autógyártója március 20-án.

    Az izraeli autóipari technológiai vállalat, a Mobileye a "SuperVision" és "Chauffeur" platformjain alapuló vezetés-támogató szoftvereket fog szállítani a VW olyan luxusmárkái számára, mint az Audi, a Bentley, a Lamborghini és a Porsche.

    A technológiák, amelyeket később a VW Cariad szoftveregységébe integrálnak, olyan autópálya- és városi veze-tést segítő rendszereket tartalmaznak, mint például az automatikus előzés többsávos autópályákon, automatikus megállás piros lámpánál és stoptáblánál, valamint a kereszteződésekben és körforgalmakban nyújtott támogatás. „Az új automatizált vezetési funkciók jelentősen növelik a kényelmet és a biztonságot" - mondta Oliver Blume, a VW vezérigazgatója.

    A Mobileye további automatizált vezetési szoftvereket szállít a Volkswagen haszongépjárművekért felelős rész-lege számára egyaránt – írja a Reuters.

Bejelentkezés a hírlevélhez

Hírlevelünkkel rendszeresen információkat kap autókereskedésünkről és exkluzív ajánlatainkról.

A megadott adatok hibásak. Próbálkozzon újra.

Kérjük, válasszon megszólítást!

Sajnos a hírlevél regisztrációval kapcsolatosan probléma merült fel. Kérjük, próbálkozzon újra később.

checkbox_default

Köszönjük!

Sikeresen feliratkozott hírlevelünkre.

Küldünk Önnek egy levelet, amely tartalmaz egy megerősítő hivatkozást, melyet el kell fogadnia a regisztráció véglegesítéséhez.