Savaria Autóház Hírek

Aktuális híreink

  1. Hírek
  2. Beárazták a legújabb VW Golfot
2024.02.18.
Újdonság a Volkswagentől

Beárazták a legújabb VW Golfot

Megkezdődött a felfrissített Volkswagen Golf forgalmazása

newgolfprice

    A Volkswagen megkezdte a 2019-ben debütált nyolcadik generációs Golf ráncfelvarrt új változatának forgalma-zását és ezzel egy időben egy az immár több mint 37 milliós mennyiségben értékesített típus 50. születésnapjára készült limitált szériát is leleplezett.

    A megújult Golf hazai árai egyelőre ismeretlenek, azt viszont már tudni lehet, hogy a típus 19 százalékos helyi adót tartalmazó német alapára 27 180 euró (10,6 millió forint).

    Ezen összeg ellenében egy szürke fényezésű, 15 colos acélfelnis 116 lóerős 1,5 literes TSI benzinmotoros és hatfokozatú kézi váltós Golf vezethető haza. A kombi kivitel német indulóára 28.280 euró (11 millió forint).
    A felfrissített Golf limitált szériás, egyedi díszítőelemekkel ékesített Edition 50 változata alaphangon 36.820 euróba (14,1 millió forint) kerül.

    A magas alapfelszereltségű, 18 colos könnyűfém-felnis Golf Edition 50 normál és lágyhibrid 150 lovas 1,5 literes benzinmotorral, hatfokozatú kézi-, illetve hétfokozatú DSG automata váltóval készül.

Bejelentkezés a hírlevélhez

Hírlevelünkkel rendszeresen információkat kap autókereskedésünkről és exkluzív ajánlatainkról.

A megadott adatok hibásak. Próbálkozzon újra.

Kérjük, válasszon megszólítást!

Sajnos a hírlevél regisztrációval kapcsolatosan probléma merült fel. Kérjük, próbálkozzon újra később.

checkbox_default

Köszönjük!

Sikeresen feliratkozott hírlevelünkre.

Küldünk Önnek egy levelet, amely tartalmaz egy megerősítő hivatkozást, melyet el kell fogadnia a regisztráció véglegesítéséhez.