Savaria Autóház Hírek

Aktuális híreink

  1. Hírek
  2. Egyre népszerűbb a VW-busz formájú lakókocsi
2024.02.18.
Újdonság a Volkswagentől

Egyre népszerűbb a VW-busz formájú lakókocsi

Type 2 Campers néven

lakókocsi

    A Dub Box nevű vállalkozás mostantól kezdve Type 2 Campers néven kínálja a lakókocsikat, a T2.3-as modelljét villanyautókhoz is ajánlják.

    Britek találták ki a Dub Box nevű, a Volkswagen T2-es karosszériája által inspirált lakókocsit, amelyet aztán az Egyesült Államokban is elkezdtek gyártani. Arrafelé leginkább a mozgóbolt-változat volt népszerű, de most meg-növekedett az érdeklődés a lakókocsik iránt is, ezért utóbbiakat mostantól kezdve Type 2 Campers néven kínálják.

    Egyelőre a T2.3-as lakókocsi kapható 29 950-39 000 dolláros áron. Közös minden modellben a 290 cm hosszú, üvegszálas műanyagból készített – a formát a piacon elérhető pótalkatrészek alapján alkották meg – karosszéria, amely felnyíló tetőt kap. Alapesetben csak nappali/hálószoba van, elérhető külső zuhany és akár konyha is. Olyan kiegészítőkkel lehet még egyedibbé tenni a megjelenést, mint a króm ablakkeretek, a retró-függöny. Változattól függően 400-450 kg a Type 2 Campers T2.3-as tömege, ezért a gyártó szerint villanyautóval is könnyen húzható.

Bejelentkezés a hírlevélhez

Hírlevelünkkel rendszeresen információkat kap autókereskedésünkről és exkluzív ajánlatainkról.

A megadott adatok hibásak. Próbálkozzon újra.

Kérjük, válasszon megszólítást!

Sajnos a hírlevél regisztrációval kapcsolatosan probléma merült fel. Kérjük, próbálkozzon újra később.

checkbox_default

Köszönjük!

Sikeresen feliratkozott hírlevelünkre.

Küldünk Önnek egy levelet, amely tartalmaz egy megerősítő hivatkozást, melyet el kell fogadnia a regisztráció véglegesítéséhez.