Savaria Autóház Hírek

Aktuális híreink

  1. Hírek
  2. Elkészült a Clubsport névre hallgató combosabb Golf GTI
2024.06.23.
Újdonság a Volkswagentől

Elkészült a Clubsport névre hallgató combosabb Golf GTI

Látványosabb részletekkel és "Nürburgring" üzemmóddal érkezik a Clubsport

clubsport

    A nyolcadik generáció hegyesebb változata a szokásokhoz híven egy picivel mindenben felülmúlja az alap sportmodellt.  Vagányabb az új Golf lökhárítója, a Clubsport minden téren egy picit fűszeresebb a sima GTI-nél
Régóta nem elégszik meg egyetlen csúcsváltozattal a Volkswagen, a GTI csak amolyan belépő a sportos Golfok körébe. Az R32 kifutása óta a GTI változatok és a föléjük pozícionált erősebb kiadások közelebb kerültek egymás-hoz, legalábbis ami a motort illeti.

    Pletykák szerint újabb sportváltozat is érkezhet idén, a Golf R-ből is elkészülhet a Clubsport kivitel
Az új Clubsport is a már jól ismert kétliteres TSI erőforrást kapja, ami a GTI-ben idéntől 265, az R és R Performan-ce változatokban 320 és 333 lóerőt produkál. A számsorban a legnagyobb hézagot hivatott kitölteni a 300 lovas Clubsport, a DSG váltós újdonság a sima GTI-hez hasonlóan elől hajt, csak az R változatok összkerekesek. A 0-100 5,6 másodpercig tart, a végsebesség 250 km/h, azonban a Race csomag beikszelésével 267-re nő a maximum.
    A külső legnagyobb újdonsága az áttervezett első lökhárító, ami sokkal agresszívabb kinézetet kölcsönöz. Há-tulról a szélvédő fölé szerelt szárny, a diffúzor és a nagyobb kipufogók jelentik a különbséget. A GTI 17 colos mini-mum kerékmérete ebben az esetben 18 colra nőtt, a 19-es Queenstown felni telitalálat, erre mindenképp érdemes áldozni. További is lehet költekezni, a feláras Race mód hozadéka a nagyobb végsebessége, az adaptív futómű pe-dig a Special nevű vezetési profillal karöltve érkezik, utóbbit kifejezetten a Nürburgringre optimalizálták.

Bejelentkezés a hírlevélhez

Hírlevelünkkel rendszeresen információkat kap autókereskedésünkről és exkluzív ajánlatainkról.

A megadott adatok hibásak. Próbálkozzon újra.

Kérjük, válasszon megszólítást!

Sajnos a hírlevél regisztrációval kapcsolatosan probléma merült fel. Kérjük, próbálkozzon újra később.

checkbox_default

Köszönjük!

Sikeresen feliratkozott hírlevelünkre.

Küldünk Önnek egy levelet, amely tartalmaz egy megerősítő hivatkozást, melyet el kell fogadnia a regisztráció véglegesítéséhez.