Savaria Autóház Hírek

Aktuális híreink

  1. Hírek
  2. IQ.DRIVE Travel Assist már a Polo-ban is!
2021.06.30.
Újdonság a Volkswagenről

IQ.DRIVE Travel Assist már a Polo-ban is!

Kisméretű járműveknél elsőként: az új Polo már részlegesen automatizált IQ.DRIVE Travel Assist támogatásával szeli az utakat!

Polo IQ.Drive

    A fejlett technológiai megoldás ez idáig csak a nagyobb modelleknél volt elérhető, mint például a Golf, Tiguan, Passat, Arteon és Touareg. A maga méretében elsőként a Polóban élvezhető a részleges auto-matizált vezetés minden sebességi tartományban.

    Az IQ.DRIVE Travel Assist használata rendkívül egyszerű: a standard multifunkciós kormánykeréken külön gombbal lehet aktiválni az okos vezetéstámogató rendszert. Mindössze egy gombnyomás, és az új Polo azonnal aktiválja a részleges oldal- és hosszirányú automatizált asszisztenst. A rendszer az adaptív sebességtartó automatika (ACC) és adaptív sávválasztó asszisztens egyvelegeként ötvözi az oldal- és hosszirányú segédrendszert. A vezetéstámogató rendszerek társításával a Polo egy maga-sabb szintre lépett.

    Az öt- és hatsebességes kézi váltóval az IQ.DRIVE Travel Assist 30 km/h-ás sebességtől a maximá-lis (210 km/h) sebességig használható. Amennyiben a Polo hétsebességes dupla tengelykapcsolós váltóval (DSG) van felszerelve, a vezetéstámogató rendszer már 0 km/h-ás sebességtől elérhető. Az IQ.DRIVE Travel Assisttel és a dupla tengelykapcsolós váltóval lehetőség nyílik vezetéstámogatással közlekedni, amely kényelmesebb haladást biztosít akadozó forgalom vagy dugó esetén. A részleges automatizált vezetéstámogató rendszer sok terhet levehet a járművezetőről, különösen hosszú utak-nál. A középpontban a nagyobb kényelem áll. Az IQ.DRIVE Travel Assist és az adaptív sebességtartó automatika az opcionálisan választható IQ.DRIVE csomag részeként érhető el.

Bejelentkezés a hírlevélhez

Hírlevelünkkel rendszeresen információkat kap autókereskedésünkről és exkluzív ajánlatainkról.

A megadott adatok hibásak. Próbálkozzon újra.

Kérjük, válasszon megszólítást!

Sajnos a hírlevél regisztrációval kapcsolatosan probléma merült fel. Kérjük, próbálkozzon újra később.

checkbox_default

Köszönjük!

Sikeresen feliratkozott hírlevelünkre.

Küldünk Önnek egy levelet, amely tartalmaz egy megerősítő hivatkozást, melyet el kell fogadnia a regisztráció véglegesítéséhez.