Savaria Autóház Hírek

Aktuális híreink

  1. Hírek
  2. Megérkezett az új Volkswagen T-Roc
2022.03.09.
Újdonság a Volkswagenről

Megérkezett az új Volkswagen T-Roc

A friss formavilággal, innovatív vezetéstámogató rendszerekkel és digitális szolgáltatások egész sorával felszerelt új T-Roc tovább folytathatja 2017-ben megkezdett sikertörténetét.

New T-Roc

    A T-Roc bevezetése óta hatalmas népszerűségre tett szert; a Volkswagen már több mint egymillió darabot értékesített a kompakt SUV-ból.

    A habosított hátfelülettel és látványos varrásokkal készült új műszerfal modern és kiemelkedő minőségű, formatervezett elemeket visz az új T-Roc belső terébe. Az infotainment rendszer kijelzője egy tablethez hasonló megjelenést kapott és úgy helyezték el a műszerfalon, hogy egy vonalban le-gyen a kormánykerék mögötti digitális műszeregységgel. Felszereltségtől függően az infotainment kijelző 8 vagy 9,2 colos képátlóval rendelkezik. A kompakt SUV modell az alapfelszereltség részeként tartalmazza a digitális műszeregységet, amely opcionálisan akár 10,25 colos képátlóval is elérhető a Digital Cockpit Pro részeként. A multifunkciós kormánykerék új kialakítást kapott, amely hozzájárul a jármű intuitív vezérléséhez.

    A kiváló minőségű anyagból készült ajtóbetét burkolat mostantól az alapfelszereltség részét képezi.

    Az T-Roc külső megjelenését még határozottabb vonalvezetés jellemzi, amely jellegzetes crossover formavilágát még látványosabbá teszi. A LED fényszórók és a sötétített hátsó lámpák az alapfelsze-reltség részeként kaptak helyet, kívánságra pedig az IQ.LIGHT-LED Mátrix fényszórók, a hűtőrácson végighúzódó fénycsík illetve az új világítási képet megjelenítő és futófényes irányjelzővel szerelt hátsó lámpatestek is elérhetőek.

    Az új T-Roc a szériafelszereltség részeként kínálja a korszerű Front Assist és Lane Assist vezetéstá-mogató rendszereket. Ezen kívül az IQ.DRIVE Travel Assist és a prediktív távolságtartó automatika le-hetővé teszi az asszisztált kormányzást, fékezést és gyorsítást egészen 210 km/óra sebességhatárig.

    A T-Roc a moduláris infotainment rendszerek harmadik generációját (MIB3) használja, amely inter-net alapú funkciók és szolgáltatások széles körét teszi elérhetővé. Kívánságra az App-Connect Wire-less révén az Apple CarPlay és az Android Auto funkciói vezeték nélküli csatlakozással integrálhatók
az autó vezérlőrendszerébe.

    A T-Roc változatos hajtásrendszereket kínáló palettáján három TSI és két TDI motorból választhat-nak az ügyfelek. A választott hajtástól függően hatfokozatú kéziváltó vagy hétfokozatú kettős tengely-kapcsolós váltó továbbítja az erőt az első tengely felé. A kínálatot egy négyhengeres 2.0 TDI aggregát teszi teljessé, amely 115 és 150 lovas változatokban érhető el. A T-Roc 4Motion összkerékhajtással is választható, ebben az esetben a 150 lóerős TDI mozgatja az autót. A 190 lovas TSI-hez alapáron jár a 4Motion összkerékhajtással.

    A T-Roc a felszereltségi szintek újragondolásának köszönhetően könnyedén hozzáigazítható az egyedi ízléshez.

    Ekívül az új T-Roc az R-Line felszereltséggel egy igazán sportos csomagot is kínál, amelynek része a vezetői profil választásának lehetősége, a progresszív kormányzás és a sportos futómű. A Style és R-Line felszereltségi szinteknél a vevők választhatják a Black Style dizájn csomagot is, amelynek kül-ső és belső fekete dizájn elemei igazán sportos megjelenést kölcsönznek a modellnek.

    A modellcsalád legdinamikusabb tagja a 300 lóerős négyhengeres turbómotorral szerelt új T-Roc R. A jellegzetes hangzás mellett a sportos teljesítményt vizuálisan hangsúlyozzák az R specifikus külső és belső elemek. Az új kialakítású bőr sportkormány érintésvezérlést kínál és megtalálható rajta a mo-dellváltozatra jellemző R gomb, amely révén közvetlenül választhatjuk ki a kívánt vezetői profilt. A sportfutómű és az összkerékhajtás alapfelszereltségnek számítanak.

Bejelentkezés a hírlevélhez

Hírlevelünkkel rendszeresen információkat kap autókereskedésünkről és exkluzív ajánlatainkról.

A megadott adatok hibásak. Próbálkozzon újra.

Kérjük, válasszon megszólítást!

Sajnos a hírlevél regisztrációval kapcsolatosan probléma merült fel. Kérjük, próbálkozzon újra később.

checkbox_default

Köszönjük!

Sikeresen feliratkozott hírlevelünkre.

Küldünk Önnek egy levelet, amely tartalmaz egy megerősítő hivatkozást, melyet el kell fogadnia a regisztráció véglegesítéséhez.