Savaria Autóház Hírek

Aktuális híreink

  1. Hírek
  2. Megmutatták a Volkswagen legújabb kis villanyautójának sziluettjét
2023.12.16.
Újdonság a Volkswagentől

Megmutatták a Volkswagen legújabb kis villanyautójának sziluettjét

Az alacsony ár ellenére korrekt használhatóságot és magas felszereltséget ígér a gyártó

newev

    A német gyártó ígérete szerint ez lesz az a villanyautó, amelynek ára 20 ezer euró, azaz nagyjából 7,6 millió Ft. alatt marad majd - legalábbis eredeti árán, mire hozzánk elér, vélhetően drágább lesz. Ennek a fejlesztésébe ko-moly energiát fektetnek, és nemrég felröppentek hírek arról, hogy olyan partnerekkel is tárgyalnak, mint a Renault.

    Mindenesetre a fejlesztés jelenlegi állásáról valamennyire képet ad az, hogy az autó bár még nincs kész, már tervezik az SUV, tehát az emelt, pufi, körbeműanyagozott változatát. Ennek sziluettjéről mutattak nemrég egy ké-pet, ami a Volkswagen szóvivőjének X oldalára került ki.

    Ezen tényleg egy crossover/SUV formavilágú autót látni, amelynek ránézésre tisztesen kiszélesítették a kerék-járati íveit. Jellegzetes részlet lett a C-oszlopon elhelyezett 3 csík, illetve a fényszórók így elsőre kicsit Land Rove-resre sikeredtek. A kreatívan csak ID.2all SUV-nak nevezett modellről egyelőre csak annyit tudni, hogy a testvérmo-dell ID.2all-al együtt 2026-ra várható.


Bejelentkezés a hírlevélhez

Hírlevelünkkel rendszeresen információkat kap autókereskedésünkről és exkluzív ajánlatainkról.

A megadott adatok hibásak. Próbálkozzon újra.

Kérjük, válasszon megszólítást!

Sajnos a hírlevél regisztrációval kapcsolatosan probléma merült fel. Kérjük, próbálkozzon újra később.

checkbox_default

Köszönjük!

Sikeresen feliratkozott hírlevelünkre.

Küldünk Önnek egy levelet, amely tartalmaz egy megerősítő hivatkozást, melyet el kell fogadnia a regisztráció véglegesítéséhez.