Savaria Autóház Hírek

Aktuális híreink

  1. Hírek
  2. Megújul a Polo
2021.04.19.
Újdonság a Volkswagenről

Megújul a Polo

Adott némi támpontot a Volkswagen, mire számíthatunk a városi autó friss verziójától

E-polo

  A Polo 1975 óta van piacon és mostanáig több mint 18 millió darabot adtak el belőle. A jelenlegi generáció sem túl régen, három éve mutatkozott be, ugyanakkor ennyi idő elteltével manapság már ideje megérkeznie a ráncfelvarrt változatnak. Erre hamarosan sor is kerül, csütörtökön bemutatkozik az autó.

  A kocsi dizájnjának talán legmarkánsabb újdonságát meg is mutatták: a LED-es nappali fény teljes egészében végigfut a kocsi orr-részén.

  A motortérben már kevésbé lehet meglepetésekre számítani a Volkswagen-konszern teljes márkakínálatán átvonuló erőforrások jelennek majd meg itt is. A múlt héten bemutatott konszerntestvér Seat Ibiza 1.0 TSI alapmotorja bukkanhat fel itt is 95 lóerővel, míg a csúcsot az 1.5 TSI jelentheti 150 lóerővel, illetve 250 Nm-es nyomatékkal.

  Természetesen az utastér is megújul, erre szintén az Ibiza alapján lehet kövekezteni, amely a kormány mögé egy 10,25 colos képátlójú digitális kijelzőt kapott. Hasonlóra lehet számítani a Polóban is.

Bejelentkezés a hírlevélhez

Hírlevelünkkel rendszeresen információkat kap autókereskedésünkről és exkluzív ajánlatainkról.

A megadott adatok hibásak. Próbálkozzon újra.

Kérjük, válasszon megszólítást!

Sajnos a hírlevél regisztrációval kapcsolatosan probléma merült fel. Kérjük, próbálkozzon újra később.

checkbox_default

Köszönjük!

Sikeresen feliratkozott hírlevelünkre.

Küldünk Önnek egy levelet, amely tartalmaz egy megerősítő hivatkozást, melyet el kell fogadnia a regisztráció véglegesítéséhez.