Savaria Autóház Hírek

Aktuális híreink

  1. Hírek
  2. Szervizkocsit faragtak a VW villanyfurgonjából
2024.03.18.
Újdonság a Volkswagentől

Szervizkocsit faragtak a VW villanyfurgonjából

Trendi munkahelyet varázsoltak az ID.Buzz Cargóból

trendibuzz

    A modell a belsőt tekintve olyan, mint a legtöbb furgon ebben a kategóriában: az utasteret egy vékony fal vá-lasztja el a raktértől. Vagyis az elülső üléssor mögött 1,3 méter széles és 2,2 méter hosszú rakfelület áll rendelke-zésre a különféle rakományok szállítására. Ez éppen elég két euro raklap keresztben történő elhelyezésére.
    A szállítandó árukhoz a hátsó kétszárnyú (vagy felfelé nyíló) ajtó, illetve az oldalsó tolóajtón keresztül lehet hoz-záférni. Érdekesség, hogy a jobb oldali, hátsó kerékjárat mögött lévő töltőcsatlakozóhoz akkor is hozzá lehet férni, ha hátsó ajtószárny, valamint az oldalsó tolóajtó is teljesen ki van nyitva. Magyarán, akár rakodás közben is lehet tölteni. A szakiknak ráadásul nem is kell magasra emelniük a bakancsukat, mert rakodóperemének magassága 663 mm.

    Az ID.Buzz nemcsak városi, hanem elővárosi áruszállításra is használható. A 4,7 méter hosszú járművel 145 km/h végsebesség is elérhető. Bár akár egy tonnányi áru is bepakolható a belsejébe, az épületek karbantartásával és átalakításával foglalkozó Mitie egy kicsit más funkciót talált neki. A vállalat szervizkocsiként kívánja használni, éppen ezért felkérte helyi partnerét, hogy valósítsa meg ezt az elképzelését.

    A Gentili egy olyan könnyűszerkezetes polcrendszert alakított ki a furgonban, ami lehetővé teszi a kisebb szer-számok, eszközök tárolását. A polcrendszer egy zárható tárolót is magában foglal, oda lehet elhelyezni azokat a dolgokat, amelyeket mindenképpen szeretnének biztonságban tudni.

    A 2,4 tonnás, hátsókerék-hajtású furgon mozgatásáról 150 kW-os (204 lóerős) villanymotor gondoskodik, ame-lyet a jármű farában építettek be, csak úgy, mint anno a kis T1-esnél. Egy töltéssel 420 kilométert tud megtenni, a 72 kWh kapacitású akkumulátorcsomag feltöltése pedig gyorstöltővel mindössze 30 perc alatt is megoldható vál-tóáramú, 170 kW-os töltővel.

    A Mitie 650 darab ilyen jobbkormányos áruszállítót vásárolt, amelyek a négyezer darabos elektromos flottájához fognak csatlakozni. Az ID.Buzz Cargo a hazai piacon is elérhető.

Bejelentkezés a hírlevélhez

Hírlevelünkkel rendszeresen információkat kap autókereskedésünkről és exkluzív ajánlatainkról.

A megadott adatok hibásak. Próbálkozzon újra.

Kérjük, válasszon megszólítást!

Sajnos a hírlevél regisztrációval kapcsolatosan probléma merült fel. Kérjük, próbálkozzon újra később.

checkbox_default

Köszönjük!

Sikeresen feliratkozott hírlevelünkre.

Küldünk Önnek egy levelet, amely tartalmaz egy megerősítő hivatkozást, melyet el kell fogadnia a regisztráció véglegesítéséhez.