Savaria Autóház Hírek

Aktuális híreink

  1. Hírek
  2. Visszahívások az U.S.A-ban
2024.06.29.
Újdonság a Volkswagentől

Visszahívások az U.S.A-ban

Az Atlas és Atlas Cross Sport modelljei érnitettek...

vwusabackcall

    A Volkswagen visszahívási akciót indít az Egyesült Államokban, mivel problémát okozhat potenciális vezetéke-zési hiba, amely az első utasoldali légzsákokat hatástalaníthatja. Az amerikai autóbiztonsági felügyelet (NHTSA) szerdai közleménye szerint a probléma komoly biztonsági kockázatot jelenthet.
    A visszahívás a cég népszerű modelljét érinti: a 2021-2024-es Atlas és a 2020-2024-es Atlas Cross Sport típusokat. Ezekben az autókban az utasülés-érzékelő rendszer (Passenger Occupant Detection System, PODS) ká-belezésében keletkezhet hiba, ami hatással lehet az első utasoldali légzsákokra. A PODS rendszer feladata, hogy érzékelje, ha valaki ül az utasülésen, és ennek megfelelően aktiválja vagy deaktiválja a légzsákot.

    Az Atlas és az Atlas Cross Sport modellek rendkívül népszerűek az amerikai piacon. A Volkswagen közlése sze-rint augusztus 16-ig minden érintett jármű tulajdonosát értesítik a problémáról.

    Addig is, amíg a javításokat elvégzik, a hatóság azt tanácsolta az érintett járművek tulajdonosainak, hogy lehe-tőség szerint kerüljék az első utasülés használatát.

Bejelentkezés a hírlevélhez

Hírlevelünkkel rendszeresen információkat kap autókereskedésünkről és exkluzív ajánlatainkról.

A megadott adatok hibásak. Próbálkozzon újra.

Kérjük, válasszon megszólítást!

Sajnos a hírlevél regisztrációval kapcsolatosan probléma merült fel. Kérjük, próbálkozzon újra később.

checkbox_default

Köszönjük!

Sikeresen feliratkozott hírlevelünkre.

Küldünk Önnek egy levelet, amely tartalmaz egy megerősítő hivatkozást, melyet el kell fogadnia a regisztráció véglegesítéséhez.