Savaria Autóház Hírek

Aktuális híreink

  1. Hírek
  2. Volkswagen ID.4 : Világ Év Autója
2021.05.01.
Újdonság a Volkswagenről

Volkswagen ID.4 : Világ Év Autója

Az ID.4 valamennyi nemzetközi konkurenciáját magamögé utasította.

Világ év autója 2021

    A Világ Év Autója versenyt évente hirdetik meg. 24 országból több mint 90 nemzetközi autós-motoros újságíró adja le szavazatát a világpiac legjobb újdonságaira. Az ID4 esetében a zsűri a környezetbarát szemlélet mellett kiemelte az innovatív technológiát is.

    Az ID.4-ben például opcionálisan elérhető a jövőbe mutató kiterjesztett valóság head-up dis-play. Ez a kijelző a szélvédőre vetíti a legfontosabb információkat, többek között a navigációs rendszer bekanyarodást jelző nyilait. A járművezető ezeket az információkat három és tíz méter közötti távolságban kivetítve látja háromdimenziós megjelenítésben, így tökéletesen illeszkednek a valódi külső környezethez. Ha az ACC távolságszabályozás vagy a Travel Assist (opció) aktív, akkor meghatározott sebesség elérését követően a jármű head-up display kijelző-jén világító sáv jelenik meg az ID.4 előtt, ami a szükséges követési távolság betartását segíti.
    Az ID.4 a digitalizáció területén is új távlatokat nyit. A jármű a rendszeres frissítéseket és az új funkciókat „over the air” módon tudja fogadni. A Volkswagen az első szolgáltató a tömegpiaci szegmensben, aki a tervek szerint idén nyártól kezdődően ezt biztosítani tudja ügyfeleinek. A jármű így folyamatosan a legmodernebb szinten marad.

Bejelentkezés a hírlevélhez

Hírlevelünkkel rendszeresen információkat kap autókereskedésünkről és exkluzív ajánlatainkról.

A megadott adatok hibásak. Próbálkozzon újra.

Kérjük, válasszon megszólítást!

Sajnos a hírlevél regisztrációval kapcsolatosan probléma merült fel. Kérjük, próbálkozzon újra később.

checkbox_default

Köszönjük!

Sikeresen feliratkozott hírlevelünkre.

Küldünk Önnek egy levelet, amely tartalmaz egy megerősítő hivatkozást, melyet el kell fogadnia a regisztráció véglegesítéséhez.