Savaria Autóház Hírek

Aktuális híreink

  1. Hírek
  2. 132 km villannyal
2024.05.23.
Újdonság a Volkswagentől

132 km villannyal

Ezt tudja a Magyarországra érkezett zöld rendszámos új VW Passat!

132kmstrohm

    Immár szupermodern plugin hibrid hajtáslánccal is elérhető hazánkban a vadonatúj Volkswagen Passat.

    A Volkswagen tavaly nyár végén leplezte le az elsőtől az utolsó csavarig teljesen megújult Passatot, mely első kör-ben normál benzines és dízel változatokban vált elérhetővé, most azonban már a zöld rendszámos kivitel is kapható belőle Magyarországon.

    A plugin hibrid hajtásláncú új VW Passat alapára 21,4 millió forint, mely összeg ellenében egy "Business" felsze-reltségű TSI Plug-In-Hybrid vezethető haza.

    Az 1,5 literes 4 hengeres turbós benzinmotor 150 lóerős teljesítményű, ami mellé 115 lóerővel száll be a villany-motor.
    A 204 lóerős összteljesítményű és hatfokozatú DSG automata váltós kombi 8 másodperc alatt gyorsul fel álló helyzetből 100-as tempóra és 220 km/h a végsebessége. Elektromos módban mintegy 132 kilométer tehető meg lokálisan zéró károsanyag-kibocsátás mellett, a legnagyobb csendben. Az akár 50 kW-tal tölthető akkumulátor 19,7 kWh kapacitású.
    A hasonló hajtásláncból 272 lóerőt kicsiholó erősebb plugin hibrid verzió magasabb "Elegance" felszereltség mellett 23,1 millió forinttól indul. Ez a verzió 7,4 másodperces 0-100-as gyorsulásra és 225 km/h végsebességre képes.

    A típus legolcsóbb alapmodellje, a 150 lovas benzinmotorral szerelt Passat Business magyarországi nyitóára 16,9 millió forint, a hasonlóan erős dízel kivitelért pedig alaphangon 17,7 millió forintot kell fizetni.


Bejelentkezés a hírlevélhez

Hírlevelünkkel rendszeresen információkat kap autókereskedésünkről és exkluzív ajánlatainkról.

A megadott adatok hibásak. Próbálkozzon újra.

Kérjük, válasszon megszólítást!

Sajnos a hírlevél regisztrációval kapcsolatosan probléma merült fel. Kérjük, próbálkozzon újra később.

checkbox_default

Köszönjük!

Sikeresen feliratkozott hírlevelünkre.

Küldünk Önnek egy levelet, amely tartalmaz egy megerősítő hivatkozást, melyet el kell fogadnia a regisztráció véglegesítéséhez.