Savaria Autóház Hírek

Aktuális híreink

  1. Hírek
  2. A szomszédban gyárthatják a VW Amerikába szánt almárkáját
2023.11.29.
Újdonság a Volkswagentől

A szomszédban gyárthatják a VW Amerikába szánt almárkáját

A Magna Steyr grazi üzemében

GrazMSteyr

    Az International Scout, teljes nevén az International Harvester Scout 1961 és 1980 között készült Indianában, menő terepjáróként a gyártó traktorjai, teherautói és egyéb 4x4-es termékei mellett. Az, hogy a Volkswagen hasz-nálhatja a márkát, a Navistar 2021-es felvásárlása óta van az asztalon. A program zajlik, a Scout 2026-ra nagy-részt elektromosan térhet vissza, több karosszériával is.
    Ami újdonság, hogy a fejlesztést a Volkswagen számára a kanadai Magna International osztrák leányvállalata, a Magna Steyr végezheti majd. Hogy a Magna mit hozhat ki a Scout hagyományából és az Volkswagen új generáci-ós elektromos platformjaiból, a jövő zenéje. Egyelőre nagyjából ennyit tudunk, valamint azt, hogy a Kleine Zeitung riportja szerint a 450 millió eurós megbízás a Magna eddigi legnagyobb fejlesztési szerződése. Ami ennél is bizto-sabb, hogy a VW dedikált gyárat is épít a Scout modelljeinek, a festői Dél-Karolinában.

Bejelentkezés a hírlevélhez

Hírlevelünkkel rendszeresen információkat kap autókereskedésünkről és exkluzív ajánlatainkról.

A megadott adatok hibásak. Próbálkozzon újra.

Kérjük, válasszon megszólítást!

Sajnos a hírlevél regisztrációval kapcsolatosan probléma merült fel. Kérjük, próbálkozzon újra később.

checkbox_default

Köszönjük!

Sikeresen feliratkozott hírlevelünkre.

Küldünk Önnek egy levelet, amely tartalmaz egy megerősítő hivatkozást, melyet el kell fogadnia a regisztráció véglegesítéséhez.