Savaria Autóház Hírek

Aktuális híreink

  1. Hírek
  2. Betartotta a szavát a Volkswagen
2023.12.24.
Újdonság a Volkswagentől

Betartotta a szavát a Volkswagen

Visszatérnek a fizikai gombok a VW autóinak beltereibe.

gombokatvissza

    Az idén tavasszal a nagyközönség előtt bemutatott Volkswagen ID.2All tanulmányautójával az a német márka célja, hogy megfizethető, mindenki számára elérhető elektromos autót dobjon piacra. Másik különlegessége, hogy az elmúlt évek tendenciáival szembemenve nem egy crossover, de nem is egy kupé formájában öltött testet az elképzelés, hanem mintha a modern autógyártás Polója jelent volna meg.
    Az ID.2All-lal kapcsolatban azonban az Autocar kiszúrt egy kardinális változást, miszerint az autóba szemmel láthatóan több fizikai kezelőszerv került, mint a legtöbb típusba az elmúlt évek során. A Volkswagen egyik megerő-sítette, hogy innentől fogva újra fizikai gombokat épít be az autóiba a wolfsburgi gyártó.

    Azután került sor a fordulatra, hogy még a VW-vezér Thomas Schäfer fülébe is eljutottak az ügyfelek reklamáci-ói, akik szerint az érintős kezelőszervek amellett, hogy „frusztrálóak”, „határozottan sok kárt okoztak”.
    Darius Watola, a márka belső formatervezője a portálnak nyilatkozva azt is elismerte, hogy az ID.2All „minden modellhez új megközelítést mutatott be”, mind a koncepció, mind pedig a gombok tekintetében. Schäferhez ha-sonlóan Watola is az ügyfélvisszajelzésekre hivatkozott a döntéssel kapcsolatban.


Bejelentkezés a hírlevélhez

Hírlevelünkkel rendszeresen információkat kap autókereskedésünkről és exkluzív ajánlatainkról.

A megadott adatok hibásak. Próbálkozzon újra.

Kérjük, válasszon megszólítást!

Sajnos a hírlevél regisztrációval kapcsolatosan probléma merült fel. Kérjük, próbálkozzon újra később.

checkbox_default

Köszönjük!

Sikeresen feliratkozott hírlevelünkre.

Küldünk Önnek egy levelet, amely tartalmaz egy megerősítő hivatkozást, melyet el kell fogadnia a regisztráció véglegesítéséhez.