Savaria Autóház Hírek

Aktuális híreink

  1. Hírek
  2. Érkezik a teljesen elektromos VW Golf
2024.05.16.
Újdonság a Volkswagentől

Érkezik a teljesen elektromos VW Golf

A Volkswagen megkezdte az autó korai tervezési munkálatait.

egolf

    Öt évtizedes múltjával, nyolc generációjával és több mint 37 millió darabos összesített eladásával a VW Golf az autóipar egyik ikonja. Hosszú távú céljával összhangban, miszerint 2030-ra az európai eladások nem kevesebb, mint 80 százalékát elektromos meghajtású járművekre kell átállítani és 2032-re be kell szüntetni a belső égésű modellek gyártását, a Volkswagen megkezdte a globális bestseller jövőjére vonatkozó cselekvési terv kidolgozá-sát. A gyártó egyik illetékese megerősítette, hogy a következő generációs VW Golf teljesen elektromos lesz.

    Thomas Schäfer, a Volkswagen vezérigazgatója megerősítette, hogy egy teljesen új, elektromos VW Golf van készülőben. Elmondta, hogy az SUV-hype nem mutatja a hanyatlás jeleit. Amikor arról faggatták, hogy ez veszé-lyeztetné-e a Golf létét a jövőben, azt mondta, hogy a Golf egy időtálló autó, és a vásárlók széles körét szolgálja ki, a diákoktól kezdve a vezérigazgatókig...


Bejelentkezés a hírlevélhez

Hírlevelünkkel rendszeresen információkat kap autókereskedésünkről és exkluzív ajánlatainkról.

A megadott adatok hibásak. Próbálkozzon újra.

Kérjük, válasszon megszólítást!

Sajnos a hírlevél regisztrációval kapcsolatosan probléma merült fel. Kérjük, próbálkozzon újra később.

checkbox_default

Köszönjük!

Sikeresen feliratkozott hírlevelünkre.

Küldünk Önnek egy levelet, amely tartalmaz egy megerősítő hivatkozást, melyet el kell fogadnia a regisztráció véglegesítéséhez.