Savaria Autóház Hírek

Aktuális híreink

  1. Hírek
  2. Íme az első képek a hamarosan érkező VW Golf GTI Clubsportról!
2024.05.26.
Újdonság a Volkswagentől

Íme az első képek a hamarosan érkező VW Golf GTI Clubsportról!

Álcafotókon minden idők legerősebb elsőkerék-hajtású Golfja!

golfclubsport

    Álca alatt villantotta meg a Volkswagen a legújabb Golf GTI Clubsportot, mellette egy innovatív versenyautó is felbukkan, amellyel rögtön a világ legnehezebb autóversenyén állnak rajthoz.

    Június elsején startol a ADAC Nürburgringi 24 órás futam, a versenyhétvége pedig részben biztosan a Volkswa-genről fog szólni. A gyártó ugyanis itt tervezi megünnepelni a Golf születésének 50. évfordulóját, ennek apropóján bemutatják a modell eddigi legerősebb elsőkerék-meghajtású kivitelét. A teljesítményről több konkrétumot nem árultak el, viszont kedvcsináló gyanánt közzétettek néhány fotót - egyelőre csak álca alatt.
    A közlemény szerint teljesen újragondolt frontrész kap az új Golf GTI Clubsport. Hátul két kipufogó és egy szolid hátsó szárny felel a sportos megjelenésért.

    Nem véletlen, hogy a Volkswagen éppen a Nürburgringi 24 órás versenyt választotta, hiszen mint kiderült, egy vadi új GTI Clubsport is rajthoz áll. A Max Kruse Racing égisze alatt nevező modell az AT3 kategóriában méretteti meg magát, vagyis az alternatív üzemanyaggal hajtott versenyautók között. A 343 lóerős, 2,0 literes, turbófeltölté-ses motor E20-as bioetanollal köröz majd. A Shell hamburgi technológiai központjában végzett tesztek alapján így 35-40 százalékkal környezetbarátabb módon száguldhat a Golf GTI Clubsport 24h.

    A szervezők nem akartak belerondítani a Volkswagen ünnepébe, így az 50-es rajtszámot a bioetanollal hajtott GTI Clubsport kapta


Bejelentkezés a hírlevélhez

Hírlevelünkkel rendszeresen információkat kap autókereskedésünkről és exkluzív ajánlatainkról.

A megadott adatok hibásak. Próbálkozzon újra.

Kérjük, válasszon megszólítást!

Sajnos a hírlevél regisztrációval kapcsolatosan probléma merült fel. Kérjük, próbálkozzon újra később.

checkbox_default

Köszönjük!

Sikeresen feliratkozott hírlevelünkre.

Küldünk Önnek egy levelet, amely tartalmaz egy megerősítő hivatkozást, melyet el kell fogadnia a regisztráció véglegesítéséhez.