Savaria Autóház Hírek

Álmai autóját keresi? Akkor jó helyen jár a Volkswagennél. Válasszon azonnal elvihető, új autóink közül vagy állítsa össze a kívánt modellt elképzelései szerint.

  1. Hírek
  2. Kémfotón az új Volkswagen Tiguan beltere
2022.09.29.
Újdonság a Volkswagentól

Kémfotón az új Volkswagen Tiguan beltere

Az első pillantás a jövő Tiguanjának belsejébe, amely teljesen új műszerfalat kap, konzolos központi kijelzővel

TiguannewDash

    A Volkswagen továbbra is teszteli a közutakon a várhatóan 2023 vége és 2024 eleje között debütáló új generá-ciós Volkswagen Tiguan modelleket, amelyek - bár részben - megmutatják a megújult vonalakat, amelyek megkü-lönböztetik majd. Ma azonban nem a már többször elemzett karosszériára, hanem a német SUV belsejére fóku-szálunk.

    Bár még mindig ponyvák és álcázás borítja, az új Volkswagen Tiguan műszerfala már egy teljesen új belső teret mutat. Különösen a műszerfalat körülölelő új "szemhéj" és mindenekelőtt egy nagy, konzolos központi kijelző tűnik fel. A képernyő alatt a klímaberendezés fizikai kezelőszervei jelennek meg, míg a kormánykerék új formát kapott.

Általánosságban elmondható, hogy a Volkswagen Tiguan új generációja számos újdonságot hoz magával a tech-nológia és a formatervezés terén, egyrészt összhangban a többi modellnél (mindenekelőtt a Golfnál) látottakkal, másrészt teljesen új megoldásokkal. Az utastérben az újdonságok az anyagokat, a kárpitozást és az új színkombi-nációkat is érintik.

     Ami a motorokat illeti, a Tiguan az Euro 7-es normáknak megfelelően frissített benzin- és dízelmotorokkal lesz felszerelve. A bevezetéskor enyhe hibrid és plug-in hibrid hajtásláncok is elérhetőek lehetnek, míg elektromos vál-tozatot egyelőre nem terveznek.

Bejelentkezés a hírlevélhez

Hírlevelünkkel rendszeresen információkat kap autókereskedésünkről és exkluzív ajánlatainkról.

A megadott adatok hibásak. Próbálkozzon újra.

Kérjük, válasszon megszólítást!

Sajnos a hírlevél regisztrációval kapcsolatosan probléma merült fel. Kérjük, próbálkozzon újra később.

checkbox_default

Köszönjük!

Sikeresen feliratkozott hírlevelünkre.

Küldünk Önnek egy levelet, amely tartalmaz egy megerősítő hivatkozást, melyet el kell fogadnia a regisztráció véglegesítéséhez.