Savaria Autóház Hírek

Aktuális híreink

  1. Hírek
  2. Megérkezett a VW Atlas legfrissebb verziója
2023.02.12.
Újdonság a Volkswagentől

Megérkezett a VW Atlas legfrissebb verziója

...kizárólag 4 hengeres motorokkal

2024atlas

    Megérkezett a VW Atlas legfrissebb verziója, mely immár csak és kizárólag 4 hengeres motorokkal kapható.

Magyarországon a Touareg a Volkswagen legnagyobb méretű szabadidő-autója, a 2,9 méteres tengelytávolságú felsőkategóriás SUV 4,87 méter hosszú.

    A német gyártónak azonban létezik egy ennél nagyobb hasonló modellje is, az Egyesült Államokban Atlas, más piacokon pedig Teramont néven árult divatterepjáró, 2,98 méteres tengelytávval és 5,04 méteres hosszal.

    Most megérkezett a ráncfelvarráson átesett új Atlas, mely konkrétan így mutat. Ezenkívül a kupésra faragott testvérmodell, az Atlas Cross Sport felfrissült verziója is bemutatkozott a Chicagói Autószalonon:
    Újdonság a nagyobbra faragott hűtőrács, a fénycsíkkal összekötött modernebb első lámpák, a krómcsíkkal fel-dobott hátsó világítótestek, illetve a 18-21 colos új könnyűfém-felnik. A kormány mögött egy 10,25 colos digitális műszeregység található, a felfrissített infotainment rendszer kijelzője 12 colos képátlójú. A 280 lóerős és 361 Nm nyomatékú 3,6 literes VR6-os FSI motor kikerült a kínálatból, a típus mostantól már csak 4 hengeres erőforrással készül.
    Az új 2 literes turbós benzines egység 34 lóerővel erősebb lett, így már 273 lóerős és 370 Nm-es produkciót ad elő. Az opcionálisan összkerék-hajtással is rendelhető Atlas automata váltója nyolc fokozattal rendelkezik.


Bejelentkezés a hírlevélhez

Hírlevelünkkel rendszeresen információkat kap autókereskedésünkről és exkluzív ajánlatainkról.

A megadott adatok hibásak. Próbálkozzon újra.

Kérjük, válasszon megszólítást!

Sajnos a hírlevél regisztrációval kapcsolatosan probléma merült fel. Kérjük, próbálkozzon újra később.

checkbox_default

Köszönjük!

Sikeresen feliratkozott hírlevelünkre.

Küldünk Önnek egy levelet, amely tartalmaz egy megerősítő hivatkozást, melyet el kell fogadnia a regisztráció véglegesítéséhez.