Savaria Autóház Hírek

Aktuális híreink

  1. Hírek
  2. Parádés kabriót faragtak a VW kompakt szedánjából
2024.02.14.
Újdonság a Volkswagentől

Parádés kabriót faragtak a VW kompakt szedánjából

Brazíliában 70. születésnapját ünnepli a Volkswagen

brasil70y

    Az egyedi modellen megnyújtották a hátsó részt és kapaszkodót is szereltek be, hogy kényelmesen lehessen állni a második üléssor előtt a VW Virtus kabrióban.

    Brazíliában 70. születésnapját ünnepli a Volkswagen, ebből az alkalomból jelentős beruházásokat jelentettek be (2028-ig mintegy 1150 milliárd Ft, 16 új modellt dobnak piacra), amely alkalomból az államelnök is ellátogatott a São Bernardo do Campo városában található üzembe. Ahogy a korábbi elnöki látogatásoknál (1959, 1993, 2003 és 2005), most is készítettek egy olyan parádés kabriót, amelyen körbevitték az elnököt a létesítményben.

    A kiindulási alapot a Virtus nevű lépcsős hátú kompakt modell jelentette, amelynek levágták a tetejét, beletol-dottak egy jó arasznyit a hátsó lábtérbe, hogy kényelmesen lehessen állni az ülés előtt, megerősítették a karosszé-riaszerkezetet, a keresztmerevítő pedig kényelmes kapaszkodóként is működik. A prototípus-építő műhelyben egy 30 fős csapat 6 hét alatt építette meg a Volkswagen Virtus Cabriolet-t, ami egy teljesen működőképes – igaz, köz-úti használatra nem alkalmas – autó, amely sikeresen teljesítette az elnöki látogatás miatti feladatát, hátralevő életét pedig a VW do Brasil gyűjteményében tölti majd.


Bejelentkezés a hírlevélhez

Hírlevelünkkel rendszeresen információkat kap autókereskedésünkről és exkluzív ajánlatainkról.

A megadott adatok hibásak. Próbálkozzon újra.

Kérjük, válasszon megszólítást!

Sajnos a hírlevél regisztrációval kapcsolatosan probléma merült fel. Kérjük, próbálkozzon újra később.

checkbox_default

Köszönjük!

Sikeresen feliratkozott hírlevelünkre.

Küldünk Önnek egy levelet, amely tartalmaz egy megerősítő hivatkozást, melyet el kell fogadnia a regisztráció véglegesítéséhez.