Savaria Autóház Hírek

Aktuális híreink

  1. Hírek
  2. Szabadon szárnyalhat a kreatív lélek
2024.06.23.
Újdonság a Volkswagentől

Szabadon szárnyalhat a kreatív lélek

Mostantól egyedi festéssel is megrendelhetik az amerikaiak a Volkswagen ID. Buzzt.

idbuzz_colors

    Június 2-án rendezik meg második alkalommal a Volkswagen ünnepnapját (International Volkswagen Bus Day), aminek apropóján a wolfsburgi márka új, a Wrapmate-tel közös szolgáltatását is elindítja. Az együttműködés ré-vén az ID. Buzz-tulajdonosok egyedi megjelenést tervezhetnek elektromos mikrobuszaiknak.
    A Volkswagen közleménye szerint erre egyelőre csak az Egyesült Államokban nyílik lehetőség, viszont a tenge-rentúlon bárki kénye-kedve szerint szabhatja testre a 2022-ben – haszongépjárműként is – bemutatott mikro-buszt. Ezt a fóliadekor-cég weboldalán, egy 3D-konfigurátor segítségével tehetik meg, a grafikákat pedig a 3M pré-mium-vinyljére nyomtatják a Wrapmate több mint kétezer partnerénél.

    Eleinte béta üzemmódban lesz elérhető a Wrapmate konfigurátora, míg az egyedi megjelenést 2024 őszétől ren-delhetik meg az ügyfelek a felületen keresztül vagy a programban részt vevő Volkswagen-márkakereskedésekben.

A személyre szabott grafikák mellett időnként a Volkswagen is elő fog rukkolni egy-egy különleges dizájnnal. Az elsők között Dr. Bob Hieronimus „Love The Earth” feliratú alkotását is ajánlják, ami a tavalyi Bus Day-eseményen mutatkozott be. Hieronimus évtizedek óta tervez művészi autófestéseket, a „Light Bus”, amit 1968-ban festett fel egy 1963-as évjáratú Type 2-re, világhírű lett...

Bejelentkezés a hírlevélhez

Hírlevelünkkel rendszeresen információkat kap autókereskedésünkről és exkluzív ajánlatainkról.

A megadott adatok hibásak. Próbálkozzon újra.

Kérjük, válasszon megszólítást!

Sajnos a hírlevél regisztrációval kapcsolatosan probléma merült fel. Kérjük, próbálkozzon újra később.

checkbox_default

Köszönjük!

Sikeresen feliratkozott hírlevelünkre.

Küldünk Önnek egy levelet, amely tartalmaz egy megerősítő hivatkozást, melyet el kell fogadnia a regisztráció véglegesítéséhez.