Savaria Autóház Hírek

Aktuális híreink

  1. Hírek
  2. Teszt alatt a 2024-es Tiguan és Tuareg-R
2022.12.11.
Újdonság a Volkswagentól

Teszt alatt a 2024-es Tiguan és Tuareg-R

A VW folytatja a kompakt SUV-ok fejlesztését

NewTiguan

    A Volkswagen folytatja e a következő generációs Tiguan fejlesztését és jelenleg a gyártás előtti prototípusokat teszteli európai utakon. A VW álcázott próbaautókat használ, hogy elrejtse a kompakt crossoveren tervezett vál-toztatásokat.
    Érdekes módon a Volkswagen az új Tiguant összehasonlítja az R kivitelű Touareggel. Nyilván senki sem várja el, hogy a kisebb és olcsóbb modell megfeleljen nagyobb testvérének teljesítményében és minőségében, és valószínűbb, hogy az autógyártó csak azt szeretné elérni, hogy az új Tiguan "ne lépjen rá" a Touareg lábára. Vagy egy másik lehetőség, hogy az ok, amiért néhány fotón Touareg is szerepel, sokkal prózaibb lehet – a mérnököknek és a tesztpilótáknak egyszerűen szükségük lehet egy második autóra, amely támogatja a tesztprototípust.
    Az új Tiguan nem követi a tisztán elektromos járművé válás modern trendjét. Ehelyett továbbra is különféle kon-figurációkban kínálják más-más teljesítménnyel, legalább ebben a következő generációban, amelyet egy akkumu-látoros modell követhet. Nyilvánvalóan korai még a Tiguan EV-ről beszélni, de tudjuk, hogy a következő generációs Tiguan az MQB Evo platform frissített változatán fogja  használni. Tekintettel a kis időintervallumra, mielőtt a bel-sőégésű motorokat teljesen betiltják Európában, nem igazán meglepő, hogy a wolfsburgi autógyártó nem akar hatalmas pénzt fektetni az ICE-meghajtású termékek új architektúráiba.


Bejelentkezés a hírlevélhez

Hírlevelünkkel rendszeresen információkat kap autókereskedésünkről és exkluzív ajánlatainkról.

A megadott adatok hibásak. Próbálkozzon újra.

Kérjük, válasszon megszólítást!

Sajnos a hírlevél regisztrációval kapcsolatosan probléma merült fel. Kérjük, próbálkozzon újra később.

checkbox_default

Köszönjük!

Sikeresen feliratkozott hírlevelünkre.

Küldünk Önnek egy levelet, amely tartalmaz egy megerősítő hivatkozást, melyet el kell fogadnia a regisztráció véglegesítéséhez.