Savaria Autóház Hírek

Aktuális híreink

  1. Hírek
  2. Új belépő a Passat nyomán
2022.01.19.
Újdonság a Volkswagenről

Új belépő a Passat nyomán

Sportos szedánt mutatott be a VW

Lamado L

    Az új, Kínában bemutatott "Lamando L" a cégcsoport legfrissebb benzines platformjára, az MQB Evóra épül, kicsivel nagyobb, mint egy Passat és láthatóan igyekeztek érdekesre szabni a formáját.


    A maga 4,784 méteres hosszával, 1,831 méteres szélességével és 1,469 méteres magasságával a Lamando L nagyjából ugyanakkora, mint a leköszönő európai Passat szedán. Az viszont látszik a vo-násain, hogy a tervezők igyekeztek elszakadni a VW korábbi sablonjaitól, és valami izgalmasabbat alkotni. Erre utal az ördögi vigyort formázó orr-rész mellett a kerekek felett lágy hullámot vető övvonal, és a lendületes tetővonal is.

    Műszaki értelemben viszont nem tartogat meglepetéseket a típus: a régóta jól ismert 1,4 literes, 150 lóerős TSI turbómotor kerül az orrába, amely az első kerekeket hajtja hétfokozatú automata váltón át. Ezzel az autó akár 8,5 másodperc alatt is elérheti a százas tempót.

    Az új Lamando L tavasszal kerül forgalomba Kínában.
 

Bejelentkezés a hírlevélhez

Hírlevelünkkel rendszeresen információkat kap autókereskedésünkről és exkluzív ajánlatainkról.

A megadott adatok hibásak. Próbálkozzon újra.

Kérjük, válasszon megszólítást!

Sajnos a hírlevél regisztrációval kapcsolatosan probléma merült fel. Kérjük, próbálkozzon újra később.

checkbox_default

Köszönjük!

Sikeresen feliratkozott hírlevelünkre.

Küldünk Önnek egy levelet, amely tartalmaz egy megerősítő hivatkozást, melyet el kell fogadnia a regisztráció véglegesítéséhez.