Savaria Autóház Hírek

Aktuális híreink

  1. Hírek
  2. Visszatért a csúcsra a Volkswagen Golf
2024.06.23.
Újdonság a Volkswagentől

Visszatért a csúcsra a Volkswagen Golf

A VW Golf az elmúlt hónapokban és ismét a legnépszerűbb autóvá vált Németországban

bestverkauftegolf

    A VW Golf az elmúlt hónapokban és ismét a legnépszerűbb autóvá vált Németországban. A modell történelmi távlatokban messze a legnépszerűbb német autó, annaki ellenére, hogy Európában is akadt pár kihívója.

    A Szövetségi Közlekedési Hatóság (KBA) több mint 70 százalékos növekedést regisztrált a Volkswagen Golfok új regisztrációiban az elmúlt öt hónapban az előző év azonos időszakához képest, miközben a teljes piac csak öt százalékkal nőtt a januártól májusig. A legnépszerűbb német autók listáján a Volkswagen Csoport autói dominál-nak.

    Májusban hét modell került be a VW konszer részéről a németországi top 10-be: a Golf az első, mögötte az egy évvel ezelőtti listavezető T-Roc, majd a Tiguan következik.

    A vásárlók kissé még mindig visszafogják magukat, ha elektromos autókról van szó. Április óta a tisztán elekt-romos autók aránya az új regisztrációkban stabilan 12 százalék körül mozog. A legnépszerűbb elektromos autó májusban az ID.3 volt, ami az összesített listán a 23. helyre került az új regisztrációk között, így az egyetlen elekt-romos modell a legjobb 25 között.

Bejelentkezés a hírlevélhez

Hírlevelünkkel rendszeresen információkat kap autókereskedésünkről és exkluzív ajánlatainkról.

A megadott adatok hibásak. Próbálkozzon újra.

Kérjük, válasszon megszólítást!

Sajnos a hírlevél regisztrációval kapcsolatosan probléma merült fel. Kérjük, próbálkozzon újra később.

checkbox_default

Köszönjük!

Sikeresen feliratkozott hírlevelünkre.

Küldünk Önnek egy levelet, amely tartalmaz egy megerősítő hivatkozást, melyet el kell fogadnia a regisztráció véglegesítéséhez.