Savaria Autóház Hírek

Aktuális híreink

  1. Hírek
  2. A nappalinkba költözhet az autólegenda
2023.12.16.
Újdonság a Volkswagentől

A nappalinkba költözhet az autólegenda

Magyar pénztárcával is megfizethető összegért juthat egy különleges Bogár-bútorhoz az, akik erre a látványos ülőalkalmatosságra licitál.

bogárbútor

    A VW Bogár az autótörténelem klasszikusa, ám az eredetileg 1938-ban bemutatkozott, a brazil piacra egészen 2003-ig, összesen 21,5 millió példányban gyártott autó sosem a kényelméről, komfortjáról volt híres, hátul utazni benne – részben a hangos, léghűtéses farmotor miatt – nem volt épp élvezet.
    Az alábbi bútor megoldást kínál erre: a nappalinkban – vagy garázsunkban, autószalonunkban – terpeszkedhe-tünk kényelmesen és csendben ebben a Bogár-farból kialakított fotelben (kanapén?).

    A vízkék metálfényű farból készített ülőalkalmatosság használt, a(z elvileg meglévő) lökhárítót vissza kell illesz-teni, ahogy a lábakra is ráférne egy újrafestés, de ha ezek a házilag is megejthető lépések megvannak, különleges darabja lehet a berendezésnek.

    A Bonhams online aukcióján az állapotnak megfelelően mindössze 300-500 eurós (115-190 ezer Ft) leütési árat jósolnak, így szó szerint szinte bárki versenybe szállhat érte – egyelőre mindössze 10 eurónál áll a licit.

Bejelentkezés a hírlevélhez

Hírlevelünkkel rendszeresen információkat kap autókereskedésünkről és exkluzív ajánlatainkról.

A megadott adatok hibásak. Próbálkozzon újra.

Kérjük, válasszon megszólítást!

Sajnos a hírlevél regisztrációval kapcsolatosan probléma merült fel. Kérjük, próbálkozzon újra később.

checkbox_default

Köszönjük!

Sikeresen feliratkozott hírlevelünkre.

Küldünk Önnek egy levelet, amely tartalmaz egy megerősítő hivatkozást, melyet el kell fogadnia a regisztráció véglegesítéséhez.