Savaria Autóház Hírek

Aktuális híreink

  1. Hírek
  2. Akár 2030-ig is velünk maradhat a benzines Volkswagen Polo
2024.05.16.
Újdonság a Volkswagentől

Akár 2030-ig is velünk maradhat a benzines Volkswagen Polo

Az enyhített emissziós szabályok megmentették a VW Polo életét

benzinespolo

    Az enyhített emissziós szabályok megmentették a VW Polo életét, mondja a vezérigazgató, de a biztonsági sza-bályok „óriási mértékben" megemelik a költségeket.

    A Volkswagen Polo még öt évig kapható lesz, mivel a közelgő uniós emissziós jogszabályok enyhítése miatt ha-ladékot kapott. Az idén bevezetendő Euro 7-es károsanyag-kibocsátási előírásokra vonatkozó eredeti javaslatok a Volkswagen szupermini modelljének végét jelentették volna, mivel a megfelelővé tétel költségei miatt a modell jö-vedelmezősége megszűnt volna. Ezeket a szabályokat azonban az európai jogalkotók tavaly jelentősen felhígítot-ták, miután az autóipar széles körben kritizálta őket a további fejlesztési és homologizációs költségek miatt.

    Az új szabályok, amelyek 2024. szeptember 1-jén lépnek hatályba, a személygépkocsikra és a kisteherautókra ugyanazokat a kibocsátási határértékeket írják elő, mint az EU6-os szabályok, így a Polo homologizációs költsé-geire nincs nagy hatással.


Bejelentkezés a hírlevélhez

Hírlevelünkkel rendszeresen információkat kap autókereskedésünkről és exkluzív ajánlatainkról.

A megadott adatok hibásak. Próbálkozzon újra.

Kérjük, válasszon megszólítást!

Sajnos a hírlevél regisztrációval kapcsolatosan probléma merült fel. Kérjük, próbálkozzon újra később.

checkbox_default

Köszönjük!

Sikeresen feliratkozott hírlevelünkre.

Küldünk Önnek egy levelet, amely tartalmaz egy megerősítő hivatkozást, melyet el kell fogadnia a regisztráció véglegesítéséhez.