Savaria Autóház Hírek

Aktuális híreink

  1. Hírek
  2. Amire sokan vártak: beárazták a 265 lovas új Golf GTI-t
2024.06.23.
Újdonság a Volkswagentől

Amire sokan vártak: beárazták a 265 lovas új Golf GTI-t

Megkezdődött az immár kézi váltó nélküli új Volkswagen Golf GTI forgalmazása

golfautomatic

    A Volkswagen januárban leplezte le a faceliftes 8-as Golf sportos hangvételű GTI kivitelét, mely Magyarorszá-gon egyelőre még nem kapható, de Németországban már igen.

    A legújabb Golf GTI 19 százalékos helyi adót tartalmazó német indulóára 44 505 euró (17,4 millió forint), mely összeg ellenében egy 17 colos kerekeken gördülő, szürke fényezésű alapmodell vezethető haza.
    A 2 literes 4 hengeres turbós benzinmotor teljesítménye 245 lóerőről 265 lóerőre növekedett a modellfrissítés során, a hajtás továbbra is csak és kizárólag az első kerekekre érkezik meg. A hatfokozatú kézi váltó sokak bána-tára kikopott a kínálatból, mostantól már csak hétfokozatú duplakuplungos DSG automata váltóval érhető el a mo-dell.
    Az 5,9 másodperces 0-100-as gyorsulásra képes, 370 Nm-es csúcsnyomatékú Golf GTI elektronikusan korláto-zott végsebessége 250 km/h.

    A kereken 300 lóerős és 400 Nm-es új Golf GTI Clubsport árát egyelőre még nem fedték fel, ez az 5,6 mp-es 0-100-as szintidejű csúcsmodell adott esetben akár 267 km/h-val is képes hasítani a levegőt.


Bejelentkezés a hírlevélhez

Hírlevelünkkel rendszeresen információkat kap autókereskedésünkről és exkluzív ajánlatainkról.

A megadott adatok hibásak. Próbálkozzon újra.

Kérjük, válasszon megszólítást!

Sajnos a hírlevél regisztrációval kapcsolatosan probléma merült fel. Kérjük, próbálkozzon újra később.

checkbox_default

Köszönjük!

Sikeresen feliratkozott hírlevelünkre.

Küldünk Önnek egy levelet, amely tartalmaz egy megerősítő hivatkozást, melyet el kell fogadnia a regisztráció véglegesítéséhez.