Savaria Autóház Hírek

Aktuális híreink

  1. Hírek
  2. Elektromos furgonokkal bővített a Magyar Posta
2023.11.22.
Újdonság a Volkswagentől

Elektromos furgonokkal bővített a Magyar Posta

Volkswagen Crafter a lakosság szolgálatában

postaCrafter

    Negyvenöt elektromos tehergépjárművel bővült a Magyar Posta elektromos gépjárműflottája – jelentette be a Gazdaságfejlesztési Minisztérium (GFM) állami vagyonért és postaügyért felelős helyettes államtitkára Budaörsön.

    Láng Géza elmondta, hogy a fenntartható fejlődés az értékek és a környezet megőrzése a következő generációk számára központi kérdés a Posta, mint az ország egyik legnagyobb foglalkoztatója számára is. Hozzátette, hogy a Posta felelősséget kell, hogy vállaljon és felelősséget is vállal a gazdaságra, a társadalomra és a környezetre gya-korolt hatásaiért. Mindezt nem lehet az egyik napról a másikra megvalósítani, csak apró lépésekkel, kitartó mun-kával, hosszú távú értékeket teremtve – fűzte hozzá a helyettes államtitkár. Elmondta, hogy a Posta „felelősségé-ből adódóan az üzleti stratégiáját is a hosszú távú, értékteremtő gazdasági, környezeti és társadalmi szempontok integrálásával kell kialakítania. Mert a cél egy fenntarthatóan működő nemzeti vállalat létrehozása, amely hosszú távon is versenyképes és hatékony tud lenni, megfelelve a 21. századi változó ügyféligényeknek". A Posta energi-afelhasználása több mint 40 százalékban szállítási folyamatokban realizálódik és ezért a beszerzéseknél kiemelt jelentőségű, hogy minél kevésbé környezetterhelő, biztonságos eszközök kerüljenek beszerzésre.

    Balczó Barnabás a Magyar Posta Zrt. elnök-vezérigazgatója elmondta, hogy a Magyar Posta elkötelezett a fenn-tarthatóság mellett, ezért is fontos a társaságnak, hogy minél kevésbé terhelje a környezetet a csomagok szállítá-sa közben.

    Az új járművek, a Volkswagen e-Crafter teherautók villanymotorjukkal akár 160 kilométert is képesek megtenni újratöltés nélkül, rakterük pedig több mint 10 köbméter.

Bejelentkezés a hírlevélhez

Hírlevelünkkel rendszeresen információkat kap autókereskedésünkről és exkluzív ajánlatainkról.

A megadott adatok hibásak. Próbálkozzon újra.

Kérjük, válasszon megszólítást!

Sajnos a hírlevél regisztrációval kapcsolatosan probléma merült fel. Kérjük, próbálkozzon újra később.

checkbox_default

Köszönjük!

Sikeresen feliratkozott hírlevelünkre.

Küldünk Önnek egy levelet, amely tartalmaz egy megerősítő hivatkozást, melyet el kell fogadnia a regisztráció véglegesítéséhez.