Savaria Autóház Hírek

Aktuális híreink

  1. Hírek
  2. Gyakornoki program a VÖRÖS SZERVIZ Kft – nél pályakezdő fiatalok támogatására
2018.07.04.
Innováció

Gyakornoki program a VÖRÖS SZERVIZ Kft – nél pályakezdő fiatalok támogatására

Kedvezményezett neve: VÖRÖS SZERVIZ Kft Projekt címe: Gyakornok foglalkoztatása a VÖRÖS SZERVIZ Kft – nél pályakezdő fiatalok támogatására. Szerződött támogatás összege: 2.710.000 Ft Támogatás mértéke (%-ban): 100% Projekt tartalmának bemutatása: 1 fő gyakornok betanítása, munkatapasztalatok és speciális szakmai ismeretek elsajátítása 13,5 hónapos program keretében. A program során összesen 1 fő kapott hosszabb – rövidebb képzést, szerzett gyakorlati tapasztalatokat. Projekt tervezett befejezési dátuma: 2017.11.15. Projekt azonosító száma: GINOP-5.2.4-16-2016-00784

A VÖRÖS SZERVIZ Korlátolt Felelősségű Társaság, mint támogatást igénylő a Gazdaságfejlesztési és Innovációs Operatív Program keretén belül a Nemzetgazdasági Minisztérium, mint Támogató által 2016. február 03-án meghirdetett „Gyakornoki program pályakezdők támogatására” c. felhívásra támogatási kérelmet nyújtott be. A Támogató a „Gyakornok foglalkoztatása a  VÖRÖS SZERVIZ Kft – nél ” című GINOP-5.2.4-16-2016-00784 azonosító számú támogatási kérelmet elbírálta, és 2.710.000 Ft összegű, vissza nem térítendő támogatás ítélt meg, 100% – os támogatásintenzitás mellett az Európai Szociális Alap és a Magyar Állam társfinanszírozásával. A pályázatban a támogatott 1 fő gyakornok foglalkoztatását vállalta. A Támogató által jóváhagyott költségvetés 1 fő gyakornok bérének, járulékának és egyéb személyi jellegű költségének támogatását tartalmazza.

Az előírt foglalkoztatási kötelezettséget a VÖRÖS SZERVIZ Kft teljesítette. A projekt elszámolása, végleges zárása folyamatban van.

Bejelentkezés a hírlevélhez

Hírlevelünkkel rendszeresen információkat kap autókereskedésünkről és exkluzív ajánlatainkról.

A megadott adatok hibásak. Próbálkozzon újra.

Kérjük, válasszon megszólítást!

Sajnos a hírlevél regisztrációval kapcsolatosan probléma merült fel. Kérjük, próbálkozzon újra később.

checkbox_default

Köszönjük!

Sikeresen feliratkozott hírlevelünkre.

Küldünk Önnek egy levelet, amely tartalmaz egy megerősítő hivatkozást, melyet el kell fogadnia a regisztráció véglegesítéséhez.