Savaria Autóház Hírek

Aktuális híreink

  1. Hírek
  2. Gyárilag morcos...
2024.06.29.
Újdonság a Volkswagentől

Gyárilag morcos...

Jetta facelift az U.S.A-ban

jettafacelift

    Mélyebbre húzott motorháztető-peremmel frissítik fel a Volkswagen Jettát az USA-ban, kézi kapcsolású váltó csak a GLI sportmodellhez kérhető.
    A 2025-ös modellévben ünneplik az Egyesült Államokban a Volkswagen Jetta 45. évfordulóját. Ez alkalomból frissítették az egyébként 6 évvel ezelőtt bemutatott generációt. Keskenyebb lett a hűtőrács és a fényszóró azáltal, hogy lejjebb húzták a motorháztetőt, látványosabb a lökhárító kialakítása az alsó légbeömlőnél, újak a felnik és a típusnevet tartalmazó csíkkal kötötték össze a hátsó lámpákat.
    Bent is visszafogottak a változások, immár 8 colos képátlójú és szabadon álló a központi érintőképernyő, széri-ában adják a 2 zónás digitális légkondicionálót, ezért digitális lett a szellőzésvezérlés. Az alapmotor az 1,5-ös tur-bó 160 lóerővel, amihez 8 fokozatú automatikus váltót párosítanak, a GLI sportváltozat 2,0 literes turbómotort kap (231 LE/349 Nm), amihez 7 fokozatú duplakuplungos váltót adnak, illetve itt lehet kérni 6 fokozatú kézi kapcsolá-sú váltót is. Papíron ugyan 560 dollárral emelkedett a 2025-ös Volkswagen Jetta alapára, de az még mindig ol-csóbb 240 dollárral a korábbi legolcsóbb automata váltós kivitelnél.

Bejelentkezés a hírlevélhez

Hírlevelünkkel rendszeresen információkat kap autókereskedésünkről és exkluzív ajánlatainkról.

A megadott adatok hibásak. Próbálkozzon újra.

Kérjük, válasszon megszólítást!

Sajnos a hírlevél regisztrációval kapcsolatosan probléma merült fel. Kérjük, próbálkozzon újra később.

checkbox_default

Köszönjük!

Sikeresen feliratkozott hírlevelünkre.

Küldünk Önnek egy levelet, amely tartalmaz egy megerősítő hivatkozást, melyet el kell fogadnia a regisztráció véglegesítéséhez.