Savaria Autóház Hírek

Aktuális híreink

  1. Hírek
  2. ID. Buzz – 335 lóerővel, összkerékhajtással jöhetne?
2024.03.18.
Újdonság a Volkswagentől

ID. Buzz – 335 lóerővel, összkerékhajtással jöhetne?

Az elektromos retro kisbusz legerősebb változata

buzzforce

    A Volkswagen haszonjárműves sajtókonferenciáján, március 23-án mutatják be az ID. Buzz GTX-et, ami a lege-rősebb változata lesz az elektromos retro kisbusznak. A két motoros Buzz állítólag 6 másodperc körüli 0-100-at fog tudni és még a Nürburgringen is értelmezhetően is körbe lehet már kergetni - a CarBuzz már tavaly publikált fotókat az autó versenypályás tesztjéről.
    A hajtáslánc várhatóan pontosan ugyanaz lesz, amit az ID.7 GTX Tourer kapcsán már láthattunk. Ahogy az ID-szériás Volkswagenek GTX változatai, úgy valószínűleg ez is elektronikusan állítható futómű-csillapítást és állít-ható erősségű kormányszervót kap, ezen kívül valamennyi oldaltartást biztosító üléseket és 20 colos felniszettet kaphat.
    Az ID. Buzz jelenleg 204 lóerővel és hátsókerék-hajtással érhető el, teherautó és személyszállító kivitelben egy-aránt 20 millió forint alatti alapárral a konfigurátor szerint.

Bejelentkezés a hírlevélhez

Hírlevelünkkel rendszeresen információkat kap autókereskedésünkről és exkluzív ajánlatainkról.

A megadott adatok hibásak. Próbálkozzon újra.

Kérjük, válasszon megszólítást!

Sajnos a hírlevél regisztrációval kapcsolatosan probléma merült fel. Kérjük, próbálkozzon újra később.

checkbox_default

Köszönjük!

Sikeresen feliratkozott hírlevelünkre.

Küldünk Önnek egy levelet, amely tartalmaz egy megerősítő hivatkozást, melyet el kell fogadnia a regisztráció véglegesítéséhez.