Savaria Autóház Hírek

Aktuális híreink

  1. Hírek
  2. Idén ünnepli 30. születésnapját a Porsche Inter Auto Hungaria Kft.
2023.10.31.
Újdonság a Volkswagentől

Idén ünnepli 30. születésnapját a Porsche Inter Auto Hungaria Kft.

Hosszú idő és komoly teljesítmény !

pohu30

    A kereskedés magyarországi története a Fáy utcából indult, ahol 1993-ban elsőként a Porsche Pest nyitotta meg  kapuit. A cég ma már összesen hét saját tulajdonú kereskedést üzemeltet, melyek közül négy Budapesten, il-letve Szegeden, Győrben és Tatabányán várják az ügyfeleket. 2009 áprilisától a Porsche Inter Auto Hungaria látja el a Porsche márka importőri feladatait is, azóta a Porsche Centrum Budapest egyedülálló értékesítési és szerviz-központként működik.

    A cég fejlődése azonban itt még nem állt meg! Az utóbbi évek fejleménye, hogy mára már a Porsche Inter Auto Hungaria palettáját gazdagítja a Bentley márka, valamint az idén megnyílt Lamborghini márkakereskedés is.

A Porsche Inter Auto Hungaria a Porsche, Bentley, Lamborghini, Volkswagen, Audi, SKODA, CUPRA, SEAT model-lek, Volkswagen haszongépjárművek értékesítése, valamint a DasWeltAuto használtautó kereskedések mellett márkaszervizeket is üzemeltet. Elismert szakemberek, sokéves tapasztalattal, a legkorszerűbb technológiával fel-szerelt műhelyekben végzik gondos munkájukat.

    A 30 éves évfordulóról Nagy Szabolcs, a Porsche Inter Auto Hungaria ügyvezető igazgatója is nyilatkozott. Büsz-kén mondta el, hogy mérföldkőként tekint a Porsche Inter Auto Hungaria alapításának 30. évfordulójára, arra, hogy a gyári kereskedői hálózat részeként, a Volkswagen csoportos márkák értékesítésével és szervizelésével immár három évtizede foglalkoznak. Beszélt arról, hogy nemrég ünnepélyes keretek között nyitotta meg kapuit a Lambor-ghini Budapest szalon, ezzel a Porsche és Bentley felsőkategóriás márkák mellett a Lamborghini importőre és márkakereskedője is lettek.

    Külön kiemelte, a Porsche Inter Auto Hungaria sikere abban rejlik, hogy nem csupán cégként, hanem családként tekintenek egymásra. A cég közel 550 munkatársa szenvedéllyel és elkötelezettséggel dolgozik minden nap ügy-feleik elégedettségéért. Hozzátette, ezért lehetséges az, hogy az elmúlt három évtizedben a rengeteg kihívás elle-nére mindig alkalmazkodni tudtak a változásokhoz, újra és újra meg tudtak újulni.

    Születésnapját a Porsche Inter Auto Hungaria hűséges meglévő és leendő ügyfeleivel együtt ünnepli meg. Már-kakereskedéseiben év végéig beváltható Glamour kuponokkal kedvezményesen vásárolhatnak kiegészítőket vagy szervizelhetik autójukat. A Porsche Inter Auto Hungaria minden új Audi, Volkswagen és ŠKODA vásárlásakor év végéig integrált szervizcsomagot ad ajándékba. Mindezen felül 2023. december 31-ig tartó nyereményjátékuk so-rán megnyerhető egy Volkswagen Golf GTI Clubsport, mely az egyik legnépszerűbb, legdinamikusabb és legsportosabb modell a Volkswagen kínálatában.

Bejelentkezés a hírlevélhez

Hírlevelünkkel rendszeresen információkat kap autókereskedésünkről és exkluzív ajánlatainkról.

A megadott adatok hibásak. Próbálkozzon újra.

Kérjük, válasszon megszólítást!

Sajnos a hírlevél regisztrációval kapcsolatosan probléma merült fel. Kérjük, próbálkozzon újra később.

checkbox_default

Köszönjük!

Sikeresen feliratkozott hírlevelünkre.

Küldünk Önnek egy levelet, amely tartalmaz egy megerősítő hivatkozást, melyet el kell fogadnia a regisztráció véglegesítéséhez.