Savaria Autóház Hírek

Aktuális híreink

  1. Hírek
  2. Immár konnektoros hibridként is elérhető a VW új kempingautója
2024.05.16.
Újdonság a Volkswagentől

Immár konnektoros hibridként is elérhető a VW új kempingautója

Íme az eddigi legnagyobb és legfelszereltebb Volkswagen California

hybtransporter

    Mostantól felár nélkül is jár a Volkswagen Californiához a tetőn kialakított hálószoba, de bizonyos csomagok-hoz még egy több mint korrektül felszerelt konyha is dukál.Immár szériatartozék a szúnyoghálóval felszerelt "pop-up" tető a California kempingautón
    Egy kempingautónál főként a praktikum a szempont, ezt pedig csúcsra járatta a Volkswagen az új California e-setében. A korábbiakhoz képest szinte minden dimenziójában nőtt, 27 centiméterrel hosszabb, illetve 3,7 centivel szélesebb. Fontos eltérés, hogy mostantól mindkét oldalon található tolóajtó. A Volkswagen 5 felszereltségi szint-tel kínálja a modellt (Beach, Beach Tour, Beach Camper, Coast és Ocean), azonban mindegyikben közös, hogy a csomag részét képezi az úgynevezett "pop-up" tető, amelyben két fő is álomra hajthatja a fejét, igaz, az alacso-nyabb felszereltségi szinteken ez manuálisan állítható.
    A Minivannal közös alapokon osztozó California kempingautó 5,17 méter hosszú, 1,94 méter széles, és "összecsukott" tetővel 1,99 méter magas

    Több mint egy tucat fényezéssel elérhető, ezek között kéttónusú is található
    Az olcsóbb csomagokban 6 különálló ülés található, ezek akár ki is vehetők, de mivel kempingautóról van szó, ágyakká is alakíthatóak. A Beach Camper felszereltségi szinttől már csak öt utast tud kiszolgálni a California, hi-szen egy "extra kompakt" konyával bővül az utastér. Ebben a pakkban már a C-oszlopba integrált 5"-os  érintőkijel-ző is benne van, amellyel a hangulatvilágítás szabályozható.

    A konyha felszereltsége nagyban függ a vásárláskor választott csomagtól Egy apró gáztűzhelyet, evőeszköz -tárolót, valamint további fiókokat tartalmaz, de ez még tovább bővíthető, hiszen a Coast csomag már a mosogatót is magában foglalja. A csúcsmodell a korábbiakkal ellentétben csupán négyszemélyes, ellenben még több techni-ka kerül az autóba, ugyanis itt már az első ülések fűthetők, de a közlemény szerint az anyaghasználat is minősé-gibb.
    Háromféle hajtáslánccal érkezik az új California. A belépő szintet egy 148 lóerős, 2,0 literes, négyhengeres dízel-motor jelenti, emellett egy 201 lóerős, ugyancsak négyhengeres, 2,0 literes benzines erőforrás is választható. Most először konnektoros hibridként is elérhető a kempingautó: a hajtáslánc alapját egy 1,5 literes, négyhengeres ben-zinmotor adja, a rendszer összteljesítménye pedig 241 lóerő. A Volkswagen egyelőre nem közölte a villanyos ható-távot, de a korábban bemutatott California koncepcióautó 40 kilométert ígért. Az értékesítés idén nyáron kezdő-dik, árakat egyelőre nem közöltek.

Bejelentkezés a hírlevélhez

Hírlevelünkkel rendszeresen információkat kap autókereskedésünkről és exkluzív ajánlatainkról.

A megadott adatok hibásak. Próbálkozzon újra.

Kérjük, válasszon megszólítást!

Sajnos a hírlevél regisztrációval kapcsolatosan probléma merült fel. Kérjük, próbálkozzon újra később.

checkbox_default

Köszönjük!

Sikeresen feliratkozott hírlevelünkre.

Küldünk Önnek egy levelet, amely tartalmaz egy megerősítő hivatkozást, melyet el kell fogadnia a regisztráció véglegesítéséhez.