Savaria Autóház Hírek

Aktuális híreink

  1. Hírek
  2. Itt a dátum, amit minden VW-rajongó bevés a naptárába
2023.10.29.
Újdonság a Volkswagentől

Itt a dátum, amit minden VW-rajongó bevés a naptárába

Tartotta a szavát a Volkswagen, 2024-ben is lesz GTI-találkozó

gti2024treff

    Idén rendezték volna meg 40. alkalommal Európa legnagyobb Volkswagen-találkozóját, a GTI-Treffent, ám aho-gyan arról a Vezess beszámolt, elmaradt az esemény. Többé nem is tartják meg az ausztriai Wörthi-tó partján, ugyanis a városvezetés álláspontja szerint a GTI-találkozó rég kinőtte a környéket. A sokszor akár 200 ezer látoga-tót vonzó autós találkozót azonban nem hagyta veszni a Volkswagen, így heteken belül bejelentették, ezentúl – hivatalos kereteken belül – a márka szülővárosa, Wolfsburg ad otthont annak.
    Azt azonban már akkor tudni lehetett, hogy az első hivatalos GTI-találkozóra legkorábban 2024-ben kerülhet sor és mostanra a Volkswagen is megerősítette, hogy július 26-28. között, a wolfsburgi Volkswagen Arenában várják a Golf GTI szerelmeseit. A jövő évi eseményt a „Hazatérés – újratöltve” mottóval hirdették meg, és azt ígérik, autó-bemutatók, színpadi bemutatók, klubtalálkozók és más meglepetések színesítik majd a programot.

    Közleményében a Volkswagen azt is elismerte, hogy a korai bejelentés esetében a tervezhetőséget tartották szem előtt, mivel sokszor a világ másik feléről képesek elzarándokolni a GTI-találkozóra, ráadásul sok amerikai tu-lajdonos európai turnéjának ez az utolsó állomása.

Bejelentkezés a hírlevélhez

Hírlevelünkkel rendszeresen információkat kap autókereskedésünkről és exkluzív ajánlatainkról.

A megadott adatok hibásak. Próbálkozzon újra.

Kérjük, válasszon megszólítást!

Sajnos a hírlevél regisztrációval kapcsolatosan probléma merült fel. Kérjük, próbálkozzon újra később.

checkbox_default

Köszönjük!

Sikeresen feliratkozott hírlevelünkre.

Küldünk Önnek egy levelet, amely tartalmaz egy megerősítő hivatkozást, melyet el kell fogadnia a regisztráció véglegesítéséhez.