Savaria Autóház Hírek

Aktuális híreink

  1. Hírek
  2. Már most eredményes a VW költségcsökkentési progamja
2024.03.18.
Újdonság a Volkswagentől

Már most eredményes a VW költségcsökkentési progamja

A VW brand-ek közti szorosabb együttműködés kifizetődő

budgetdownsuccess

    A Volkswagen március 14-én, csütörtökön közölte, hogy az alapvető tömegpiaci márkák üzemi eredménye 80 százalékkal nőtt tavaly, ami annak jele, hogy a szorosabb együttműködés eredményes.

    A Volkswagen Haszonjárműveket, a Škodát és a Seat Cuprát is magában foglaló csoport 7,3 milliárd eurós üze-mi eredményt ért el 2023-ban, elsősorban a magasabb darabszámú eladásoknak köszönhetően.

    „A márkáink közötti szoros együttműködés révén hatékonyabban dolgozunk, versenyképesebbé válunk, és világ-szerte fokozzuk innovációs képességünket ügyfeleink számára" – mondta Thomas Schäfer, a Volkswagen fő már-kákért felelős vezetője.

    A német autógyártó szerint a szorosabb együttműködésből származó hatásoknak idén várhatóan javítaniuk kell az eredményeket, és a jobb nyersanyag- és alkatrészellátás miatt is több eladást várnak. A Volkswagen közölte: a csoport alapvető tömegpiaci márkáinak üzemi eredményhányada tavaly 5,3 százalékra emelkedett a 2022-es 3,6 százalékról, a vállalat pedig 8 százalékos célt tűzött ki maga elé – írja a Reuters.

Bejelentkezés a hírlevélhez

Hírlevelünkkel rendszeresen információkat kap autókereskedésünkről és exkluzív ajánlatainkról.

A megadott adatok hibásak. Próbálkozzon újra.

Kérjük, válasszon megszólítást!

Sajnos a hírlevél regisztrációval kapcsolatosan probléma merült fel. Kérjük, próbálkozzon újra később.

checkbox_default

Köszönjük!

Sikeresen feliratkozott hírlevelünkre.

Küldünk Önnek egy levelet, amely tartalmaz egy megerősítő hivatkozást, melyet el kell fogadnia a regisztráció véglegesítéséhez.