Savaria Autóház Hírek

Aktuális híreink

  1. Hírek
  2. Megérkezett a felfrissített VW Golf
2024.05.23.
Újdonság a Volkswagentől

Megérkezett a felfrissített VW Golf

Megkezdődött a 2019-ben debütált nyolcadik generációs Golf nemrégi-ben felfrissített új változatának magyarországi forgalmazása

newgolf

    A legújabb ötajtós Golfért alapáron 10,4 millió forintot kell fizetni (a kombi felára 400 ezer forint), ezért egy "Pri-me" alapfelszereltségű, 115 lóerős 1,5 literes benzinmotorral és hatfokozatú kézi váltóval szerelt példány vezethe-tő haza. Ugyanez a kivitel 150 lóerős változatban 10,9 millió forinton nyit, a lágyhibrid technikával és hétfokozatú DSG automata váltóval szerelt verzió minimum 11,7 millió forintba kerül. A lágyhibrid 1.5 eTSI DSG magasabb "Sti-le" felszereltséggel 12,5 millió forinttól indul.

    A Volkswagen Golf ötven éve van a piacon, amely időszak alatt 37 milliót értékesítettek belőle. Az utolsó, nem teljesen elektromos, nyolcadik generációja jelentős fejlesztésekkel érkezett meg. Igaz, a frissítés nem hozott nagy, külső változásokat, de a jármű elején új dizájnelemek jelentek meg. Például világít a márka logója. A csúcsváltoza-tokba pedig Matrix IQ.Light LED-technológiás fényszórókat szereltek.

    A legnagyobb újítások a belső térben jelentkeznek. Például egy új multimédiás rendszert építettek be, amin fut a ChatGPT is. Továbbá a kormánykeréken visszatértek a hagyományos fizikai gombok az érintőpanelek helyett. A VW egyik tervezője korábban megerősítette, a jövőben ismét több fizikai gombot építenek az autóikba.


Bejelentkezés a hírlevélhez

Hírlevelünkkel rendszeresen információkat kap autókereskedésünkről és exkluzív ajánlatainkról.

A megadott adatok hibásak. Próbálkozzon újra.

Kérjük, válasszon megszólítást!

Sajnos a hírlevél regisztrációval kapcsolatosan probléma merült fel. Kérjük, próbálkozzon újra később.

checkbox_default

Köszönjük!

Sikeresen feliratkozott hírlevelünkre.

Küldünk Önnek egy levelet, amely tartalmaz egy megerősítő hivatkozást, melyet el kell fogadnia a regisztráció véglegesítéséhez.