Savaria Autóház Hírek

Aktuális híreink

  1. Hírek
  2. SUV-k közt egy kombi...
2022.06.18.
Újdonság a Volkswagenről

SUV-k közt egy kombi...

...nemsokára érkezik a Passat utódja ID.7 Tourer néven

id7tourer

    A szabadidő-autóktól hemzsegő utakon úgy tűnik marad egy-két hagyományos formájú kocsi is.

    A Volkswagen teljesen elektromos kombival is bővíteni akarja kínálatát. Kiderült most az is, hogy a VW által korábban Aero A és Aero B néven emlegetett, a Passat széria elektromos megfelelői ,milyen nevet kaphatnak. Az ID.7 nevet bejegyezte ugyanis a napokban az Európai Szabadalmi Hivatal - írja az insideevs.com oldal.

    A Passat elektromos örökösei még három évvel ezelőtt a Los Angeles-i Autószalonon mutatkoztak be "Space Vizzion" koncepció néven. A kombi műszaki alapja lényegében a mostani elektromos VW-k technológiáját tükrözte: 82 kWh bruttó kapacitású akkumulátorcsomagot és nagyjából 550 kilométe-res hatótávot ígért. A koncepció kétmotoros változatban, komoly 250 kW-os teljesítményű volt, 5,4 mp körüli 0-100 km/h-s gyorsulással és 180 km/h-s, korlátozott végsebességgel.

    Az elektromos Passat-osztály kapcsán a VW főnöke, Herbert Diess inkább az ID.6 elvevezést szeret-te volna, azonban Kínában már ID.6 Crozz néven kínálnak elektromos SUV modelleket. A wolfsburgiak ezért úgy tűnik végül az ID.7 (limuzin) és ID.7 Tourer (kombi) neveket választották, hogy elkerüljenek mindenféle áthallást.

Bejelentkezés a hírlevélhez

Hírlevelünkkel rendszeresen információkat kap autókereskedésünkről és exkluzív ajánlatainkról.

A megadott adatok hibásak. Próbálkozzon újra.

Kérjük, válasszon megszólítást!

Sajnos a hírlevél regisztrációval kapcsolatosan probléma merült fel. Kérjük, próbálkozzon újra később.

checkbox_default

Köszönjük!

Sikeresen feliratkozott hírlevelünkre.

Küldünk Önnek egy levelet, amely tartalmaz egy megerősítő hivatkozást, melyet el kell fogadnia a regisztráció véglegesítéséhez.