Savaria Autóház Hírek

Aktuális híreink

  1. Hírek
  2. Norvég céggel állt össze a Volkswagen töltési részlege
2024.06.23.
Újdonság a Volkswagentől

Norvég céggel állt össze a Volkswagen töltési részlege

Volkswagen Otovo elektromos autó szolgáltatás bővítés

norvegvw

    A Volkswagen az elektromosautó-töltő egysége, az Elli a norvég Otovóval társult, amely olyan Huawei berende-zéseket kínál, amelyek lehetővé teszik az ügyfelek számára, hogy autóikat napelemes és tárolórendszerekkel kap-csolják össze otthon, hogy csökkentsék az áramszámlákat.

    A partnerség a Volkswagen legújabb lépése az energiaszektor értéklánca mentén, amely már kiterjed a fali töl-tőkre, az áramdíjakra, valamint a több mint 700.000 nyilvános töltőponthoz való hozzáférésre Európa-szerte.

    A 2016-ban alapított norvég Otovo lényegében egy piactérként működik, ahol a háztulajdonosok megrendelhetik a berendezéseket, köztük napelemeket és akkumulátorokat, valamint azok telepítését a kontinens 13 piacán. A partnerség indoklása az, hogy az Elli új fali töltőjéhez kötött szolgáltatásait megerősítse, miközben az Otovót Eu-rópa legnagyobb autógyártójának ügyfélköre elé tárják.

    A partnerség kezdetben az egyenáramot váltóárammá alakító Huawei invertereket, valamint a kínai vállalatok akkumulátoros tárolórendszereit integrálja. A partnerségre akkor kerül sor, amikor az e-autók iránti kereslet veszí-tett lendületéből, ami miatt a nagy európai autógyártók bővítési terveit a tőkeelosztás biztosítása érdekében kiiga-zították vagy elhalasztották.


Bejelentkezés a hírlevélhez

Hírlevelünkkel rendszeresen információkat kap autókereskedésünkről és exkluzív ajánlatainkról.

A megadott adatok hibásak. Próbálkozzon újra.

Kérjük, válasszon megszólítást!

Sajnos a hírlevél regisztrációval kapcsolatosan probléma merült fel. Kérjük, próbálkozzon újra később.

checkbox_default

Köszönjük!

Sikeresen feliratkozott hírlevelünkre.

Küldünk Önnek egy levelet, amely tartalmaz egy megerősítő hivatkozást, melyet el kell fogadnia a regisztráció véglegesítéséhez.